Stvari koje bi djevojke istog trenutka promijenile kod muškaraca – da mogu - Volim Podgoricu

Stvari koje bi djevojke istog trenutka promijenile kod muškaraca – da mogu

Žene bi da mogu promijenile brojne stvari na svom muškarcu. Neke od tih promjena bi bile na bolje, neke ne bi bile baš pametne, a na neke bi definitivno trebalo da zaborave jer su u domenu nemogućeg.
Da li bi vam se ove promene svidele?

Da li bi vam se ove promjene svidjele?, Foto: Profimedia.rs

Korisnice sajta Reddit riješile su da sa muškarcima podijele sve one stvari koje bi na njima promijenile:

1. Kraće vrijeme odmaranja nakon seksa. Žene žele muškarce koji su uvijek spremni za akciju, čak i posle akcije.

2. Mogućnost da vide prljave sudove. Bilo bi lijepo kada bi muškarci više pažnje obraćali na higijenu jer bi tako sasvim sigurno dobijali i više ljubavi od svoje ljepše polovine.

3. Da su zapravo bolji u seksu. Ups, ovo je zaista preoštro, ali svakako mogu da porade na tome.

4. Bolje pamćenje. Ovo izgleda kao problem koji pogađa oba pola, ali istina je da muškarcima rođendani, godišnjice i ostali važni datumi nijesu uvijek prioritet njihovom mozgu.

5. Veći obim penisa, ili manje dlaka. Jedno od ove dvije stvari muškarci definitivno ne mogu da promjene, ali zato mogu da porade na drugoj.

6. Da mogu da zatrudne. Žene bi bile oduševljene kada bi se nauka umiješala i pružila muškarcima sve ono kroz šta one prolaze tokom trudnoće i porođaja.

7. Da prestanu da gledaju druge djevojke. Na ovome bi mnogi zaista mogli da porade.

8. Da pokušaju da razumiju ženska osjećanja. Ovo bi svima olakšalo život, ali ne pomaže ni činjenica da ih žene vješto kriju, ili ni same ne umiju da objasne šta tačno žele ili osjećaju.

9. Da budu bolji u čitanju signala koje im djevojke šalju kada ih muvaju.Možda nisu toliko očigledni, ali svaka djevojka će se potruditi da vam koliko-toliko stavi do znanja da je zanimate, ili da je vrijeme da pređete na sledeću žrtvu.

10. I za sam kraj, možda jedan potpuno bizaran zahtjev – da sperma bude ljepšeg ukusa. Predlozi uključuju liker od čokolade i krem od čokolade.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com