Podgorica: Saobraćajna gužva zbog obnove ulice - Volim Podgoricu

Podgorica: Saobraćajna gužva zbog obnove ulice

Radnici “Crnagoraputa” su juče do 15 časova obnovili asfalt na mostu kod raskrsnice za Cetinje i Nikšić.

Zbog rekonstrukcije Ulice Vojisavljevića juče su bile velike saobraćjne gužve sa jedne i druge strane Krivog mosta, u ulicama pored Kliničkog centra, prema Delta sitiju, ulici pored Čepuraka, na Union bridžu, kao i Ulici osmog marta.

Radnici “Crnagoraputa” supočeli sa rekonstrukcijom Ulice Vojisavljevića i do 15 časova asfaltirali su most u blzini raskrsnice za Cetinje i Nikšić.

Oko 13 časova došlo je do sudara na rasksrnici kod Krivog mosta kada je betonjerka udarila u “reno”, što je još više usporilo soabraćaj, srećom niko nije ozbiljnije povrijeđen.

Radnici “Crnagoraput” skidaju stari asfalt sa kolovoza, nakon čega će nanijeti novi sloj i ti radovi će trajati narednih nekoliko dana. Ulica Vojislavljeća je jedana od prometnijih u gradu, pogotovo ljeti, kada turisti dolaze na more i asfalt je bio prilično propao.

Vučedolska ulica, u dijelu od Ulice Slobode do Njegoševe ulice, danas i 11. decembra, biće zatvorena, za saobraćanje motornih vozila, u periodu od devet do 17 časova. Iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, saopšteno je da se ulica zatvara radi isporuke materijala za radove na Gradskom parlamentu. Zbog izgradnje trotoara u Cetinjskoj ulici do raskrsnice prema „Delta sitiju“, saobraćaj će biti povremeno zatvoren za sva motorna vozila na dijelu saobraćajne trake uz ivicu kolovoza, do 27. decembra.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com