PODGORIČANI: Od kada sam “bacio” lap top, smršao sam 17 kilograma i uživam u životu - Volim Podgoricu

PODGORIČANI: Od kada sam “bacio” lap top, smršao sam 17 kilograma i uživam u životu

Srijeda, radni dan, oko 11 sati ujutro, ne biste ni sanjali da možete sresti tatu i ćerku koji bacaju kamenčiće u Ribnicu.

Upravo to su radili Podgoričanin Darko Zečević i njegova princeza! Oboje sa širokim osmjehom i puni životne radosti.

– Napustio sam posao, bio sam mnogo za kompjuterom, i sada radim po malo privatno. Nema me na društvenim mrežama, zaboravio sam na kompjuter i na internet kada sam vidio da mi škodi zdravlju i da me to odvlači od pravog života. Od tada sam smršao 17 kilograma, osjećam se odlično i uživam u životu, kaže Darko za “Volim Podgoricu”.

darko3

Na konstataciju da je djevojčica koja još nema pune dvije godine, srećna da je na predivnom danu kraj Ribnice, umjesto u vrtiću, Darko kaže da je i ona išla u vrtić.

-Dobije temperaturu 40, odvedem je kod doktora, on kaže da joj nije ništa. Sada se nas dvoje družimo, ona je super, i čekamo sestricu koja treba da stigne za koji dan. Ne mogu da opišem koliko se sve promijenilo na bolje.

darko-ena

Osim što uživa u prirodi sa svojom preslatkom vragolankom, Darko svakodnevno vozi biciklo.

-Mnogo sam zadovoljniji, srećniji i osjećam se odlično, kaže Darko.

Ako previše vremena provodite za kompjuterom, malo boravite u prirodi i družite se sa svojom djecom, ipak, možete nešto da promijenite. Možda će vas ovaj mladi Podgoričanin inspirisati da makar pokušate.

darko1

(Volim Podgoricu)

 

 

 

 

1 komentar

  1. sve je to fino, samo mi nije jasna logika, ceka drugo dijete, a napustio posao, samo “pomalo privatno radi”?? ne moze mimo posla sve ovo, nego je trebalo da da otkaz da bi se sjetio da proseta dijete i da vozi biciklo? ili sam ja lud?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com