NOVA GODINA NA ZLATIBORU: Za Crnogorce specijalni popusti! - Volim Podgoricu

NOVA GODINA NA ZLATIBORU: Za Crnogorce specijalni popusti!

Crnogorski građani će, tokom kampanje Zlatibor-izbor za sve, moći da ostvare popuste u brojnim smještajnim objektima, a za novogodišnje praznike biće upriličen bogat program, saopštili su predstavnici Turističke organizacije TO Zlatibor.

Predstavnik TO Zlatibor Marija Pavlović kazala je, predstavljajući turističku ponudu tokom predstojeće zimske sezone, da je taj grad jedan od najposjećenijih u Srbiji tokom zimske sezone, prenosi agencija MINA-business.

“Gosti su uglavnom domaći, iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Godišnje nas posjeti oko 250 hiljada turista i ostvari oko 1,3 miliona noćenja”, navela je Marija Pavlović na konferenciji za novinare u PR Centru.

Ona je, predstavljajući Ski centar Tornik, koji je udaljen devet kilometara od Zlatibora, kazala da taj centar posjeduje sve vrste staza.

“Ono što je veoma bitno za taj Ski centar je da su urađeni sistemi za vještačko osnježavanje, tako da je zimska sezona produžena na 100 dana godišnje. Planirano je da se uradi još sedam kilometara staza”, rekla je Pavlović.

Tokom zimske sezone, kako je objasnila, za prevoz sopstvenim vozilom do Ski centra Tornik potrebno je od deset do 15 minuta, a svake godine se organizuje i kombi prevoz.

“Pored Tornika, na Zlatiboru postoji još jedan Ski centar Obudojevica, koji se nalazi u centru grada. On je samo za rekreativno skijanje i škole skijanja”, navela je Pavlović.

Na Zlatiboru su, kako je dodala, urađene i staze za nordijsko skijanje.

Pavlović je, govoreći o manifestacijama tokom zimske sezone, kazala da će biti organizovan doček Nove godine na Kraljevom trgu.

“Ove godine u novogodišnjoj noći će nastupiti Sergej Ćetković. U ponoć će biti Trubački orkestar Radiše Vitezovića, dok će 1. januara nastupati Hari Mata Hari”, navela je Pavlović, te dodala da će i u zlatiborskim hotelima nastupiti poznate ličnosti.

Ona je kazala da će, od 15. do 17. januara u selu Mačkat, biti organizovan Sajam suhomesnatih proizvoda – Pršutijada gdje će, kako je objasnila, oko 20 izlagača sa Zlatibora predstaviti svoje proizvode.

Objekti koji su se uključili u kampanju, kako je navela, nude popuste za građane Crne Gore u zavisnosti od hotela.

“Hotel Mona ima oko 300 kreveta i 120 smještajnih jedinica, a za ranije rezervacije nudi 20 odsto popusta u ovoj kampanji. Hotel Idila ima četiri zvjezdice i 18 smještajnih jedinica i u tom hotelu ima popust od deset odsto na redovan cjenovnik. Hotel takođe posjeduje svoj velnes centar”, precizirala je Marija Pavlović.

Hotel Mona je, kako je dodala, novi na Zlatiboru, a nudi 20 odsto popusta na usluge rane rezervacije do 15. decembra.

“Hotel Novakov dvor ima dvije zvjezdice. Cijene su povoljnije, oko 20 eura po osobi”, kazala je Marija Pavlović.

Ona je navela da su u kampanju uključeni i Specijalna bolnica Zlatibor, Konačište Kačun, Konačište TO Zlatibor i Apartmansko naselje Zlatiborski konaci, kao i brojne vile.

Jovan Pavlović iz marketing službe TO Zlatibor kazao je da su u kampanju za predstojeću zimsku sezonu uključena četiri tržišta – Bosna i Hercegovina (BiH), Crna Gora, Rumunija i Makedonija.

“BiH, posebno Republika Srpska su zemlje iz okruženja iz kojih najveći broj tržišta dolazi na Zlatibor, dok Rumunija i Makedonija imaju simboličan broj gostiju, koji je u tendenciji rasta, pa ćemo pokušati da i njih bude više u tom gradu”, naveo je Pavlović.

(Cdm)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com