TRAGEDIJA Majka ubila djecu i sebe misleći da dijete ima rak! - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA Majka ubila djecu i sebe misleći da dijete ima rak!

Devojčice Maja (5) i Olga (2) podlegle su povredama koje im je njihova majka nanijela nožem. Nakon svirepog ubistva, majka sebi oduzela život

Svirepi zločin dogodio se u oktobru prošle godine u Britaniji, a kako je istragom utvrđeno majka Marta (27) je u trenutku ubistva bila na lijekovima protiv depresije.

– Nekoliko nedjelja prij tragedije rekla mi je da ima suicidne misli i otišli smo kod ljekara. Dijagnostifikovali su joj depresiju i početkom oktobra otpočela je sa terapijom. Morali smo čak da idemo i u centar za socijalni rad jer je trebalo da utvrde da li je Marta podobna da u takvom stanju odgaja djecu. Međutim, zaključili su da nikakvih problema nema – rekao je Martin suprug.

Ipak, kako kaže suprug, Marta je živjela u konstantnom strahu da će joj zbog depresije uzeti djecu, a onda je zadobila još jedan udarac – na Majinom vratu napipala je kvržicu. Ne čekajući rezultate od ljekara, Marta je ubijedila sebe da djevojčica ima rak.

Kobnog 12. oktobra, najvjerovatnije vjerujući da će devojčica Maja “umrijeti u najstrašnijim mukama”, Marta je uzela nož i ubila djevojčice, a potom je i sebi oduzela život.

Beživotna tijela majke i djevojčica suprug je zatekao kada se vratio kući sa posla.

Policija je prvo njega uhapsila pod sumnjom da je on izvršio ubistvo, ali je ubrzo pušten. Nakon obdukcije utvrđeno je da je djevojčica na vratu imala najobičniju cistu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com