NOVA PARKING MJESTA KOD KLINIČKOG: O režimu naplate naknadno - Volim Podgoricu

NOVA PARKING MJESTA KOD KLINIČKOG: O režimu naplate naknadno

Parking između Kliničkog centra i Medicinske škole kapaciteta 173 parking mjesta, koji je do sada korišćen isključivo za potrebe KC-a, od utorka, 15. decembra, biće otvoren za sve posjetioce i pacijente ove zdravstvene ustanove, saopšteno je iz PG Biroa.

Gradska uprava, Parking servis i nadležne gradske službe, zajedno sa menadžmentom Kliničkog centra uspjeli su da riješe imovinsko-pravne i tehničke probleme vezane za taj parking i omoguće svim građanima Podgorice i posjetiocima iz drugih gradova dovoljan broj parking mjesta u dijelu grada oko KC-a.

Iz PG Biroa je saopšteno da je od nastanka problema parkiranja u tom rejonu, gradska uprava nastojala da obezbijedi dovoljan broj mjesta za parkiranje.

“Uz postojećih 67 uličnih parking mjesta u Ljubljanskoj ulici i Ulici Džona Džeksona, 35 uličnih parking mjesta u Moskovskoj ulici, novih 35 uličnih parking mjesta na dionici od KC-a do skretanja ka zgradi Javnog servisa, nakon dogovora sa upravom KC-a obezbijeđeno je dodatnih 173 parking mjesta na parkingu između KC-a i Medicinske škole, što ukupno iznosi 310 parking mjesta na prostoru oko KC-a. Zahvaljujemo se svim građanima koji su imali strpljenja i razumijevanja u periodu kada je na tom prostoru dolazilo do saobraćajnih zagušenja i problema sa nedovoljnim brojem parking mjesta”, kazali su u PG Birou.

O svim promjenama kako u režimu parkiranja u predmetnom dijelu grada, tako i u režimu njegove naplate, javnost će, poručuju, biti blagovremeno informisana

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com