Đukanović sjutra u parlamentu - Volim Podgoricu

Đukanović sjutra u parlamentu

Crnogorski premijer Milo Đukanović odgovaraće sjutra u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

Poslanik Demokratske partije socijalista Milutin Simović pitaće Đukanovića o rezultatima i očekivanjima od učešća Crne Gore na novembarskom Samitu Kina 16 plus 1, gdje je iskazano interesovanje za realizaciju putne ifrastrukture, energetike, boljeg korišćenja lučkih kapaciteta.

Predstavnicu Demokratskog fronta Jelisavu Kalezić interesuje da li će premijer predložiti referendum na kome bi se građani izjasnili o pristupanju NATO-u.

Poslanik Socijalističke narodne partije Danko Šarančić pitaće o ekološkim problemima u Pljevljima, a Azra Jasavić iz Pozitivne o osnaženju rada Tužilaštva.

Poslanika Socijaldemokratske partije Izeta Bralića interesuje zašto se u većini lokalnih zajednica značajno odstupa od predviđene liste radova iz kapitalnog dijela budžeta.

Poslanik Bošnjačke stranke Almer Kalač pitaće o aktivnostima Vlade da određeni broj građana koji su stekli uslov za penziju ostvare to pravo, što sada ne mogu jer firme u kojima su radili nijesu izmirile doprinose za sve zaposlene.

Predstavnik Kluba Albanskih partija, Hrvatske građanske inicijative i Liberalne partije, Andrija Popović, pitaće o dodjeli koncesije za područje i djelatnosti Luci Kotor i kada će početi izgradnja zaobilaznice u Tivtu.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com