Podgoričanin Jovan Aleksić ostvario san pjevajući pred punim Sava centrom - Volim Podgoricu

Podgoričanin Jovan Aleksić ostvario san pjevajući pred punim Sava centrom

Neopisiv je osjećaj nastupiti pred publikom koja neprestano vrišti, aplaudira i pjeva sa nama. Dok veliki broj muzičara sa dugogodišnjom karijerom, još uvijek sanja o koncertu u Sava centru, dvanaestogodišnji Jovan Aleksić taj san je već ostvario. Naime, on je 12. decembra, sa drugarima sa kojima je nastupao u takmičarskoj emisiji “Pinkove zvezdice” raspjevao ovu koncertnu salu.

O utiscima sa njegovog prvog velikog nastupa, pričao je za Vijesti, a u razgovoru je otkrio i da će biti jedan od gostiju na koncertu svog iskusnijeg kolege Nenada Kneževića Kneza, koji je zakazan za 19. decembar.

“Neopisiv je osjećaj nastupiti pred publikom koja neprestano vrišti, aplaudira i pjeva sa nama u prepunom Sava centru”, kazao je Aleksić, dodajući da je svjestan toga da su tu salu punili samo najveći izvođači iz regiona.

“Samim tim što su na toj sceni nastupali veliki pjevači i muzičari za nas petnaest zvjezdica bio je pravi izazov održati koncert tu. Dali smo sve od sebe da publika uživa. Izvodili smo  numere  domaćih i stranih izvođača po kojima smo postali prepoznatljivi još u takmičarskom šouu”, dodao je on.

“Dali smo sve od sebe da publika uživa. Izvodili smo numere domaćih i stranih izvođača po kojima smo postali prepoznatljivi još u takmičarskom šouu”, ispričao je Aleksić

Mladi pjevač pohvalio se i velikim brojem fanova koji su na tom koncertu čekali njega, ali i njegove drugare koji su nastupali kako bi se fotografisali.

“Neki od najvjernijih fanova imali su priliku da se slikaju sa nama na sceni. Bilo je i suza radosnica naravno”, prepričao je Aleksić, koji je otkrio i kako je došlo do saradnje sa Knezom.

“Što se tiče saradnje sa Knezom, ona je došla u toku takmičenja, kada sam poželio da otpjevam njegovu pjesmu ‘Adio’ sa kojom je predstavljao Crnu Goru na Evroviziji”, otkriva Aleksić.

“Ustupio mi je originalnu matricu koja je bila izuzetno važna za kvalitetno izvođenje. Pratio je moj nastup i bio oduševljen, pa me je pozvao da budem gost na njegovom koncertu u Podgorici”, pohvalio se on.

“Presrećan sam zbog toga i velika mi je čast. Nemam tremu i jedva čekam”, kazao je talentovani pjevač, dodajući da mu ovo nije prvi put da pjeva u rodnom gradu.

“Pjevao sam i ranije pred podgoričkom publikom, ali ovo je prvi put da budem gost na koncertu velikog pjevača”, kazao je na kraju razgovora Aleksić.

Knez  bio oduševljen kada je čuo Jovanovu izvedbu svoje numere

Kada je u pitanju saradnja između podgoričkog pjevača koji je na sceni prisutan više od dvije decenije i mladog muzičara koji svoju karijeru tek gradi, nije samo Aleksić oduševljen i nestrpljiv da se ona ostvari i na podgoričkom koncertu.

“Jovan se odlučio da na takmičenju izvede moju pjesmu ‘Adio’ i zvao me je da mu dam instrumentalnu matricu te kompozicije i ja sam mu naravno, sa velikim zadovoljstvom izašao u susret”, prisjetio se Nenad Knežević Knez .

“Rekli su mi kada će biti emitovano i ja sam gledao tu emisiju i bio potpuno oduševljen. Načinom na koji je to izveo i otpjevao, njegov performans je bio sjajan. Pjesma je bila potpuno drugačija, dao je svoj pečat svemu tome i naravno da sam, kada sam pripremao ovaj koncert imao Jovana među prvima na umu, kada su u pitanju gosti”, otkrio je muzičar.

Na pitanje da li će na koncertu Aleksić i on u duetu izvesti pjesmu “Adio”,  Knez  je odgovorio:

“Apsolutno da. I to će biti posebna verzija te pjesme u mojoj i njegovoj izvedbi i veoma se radujem tome”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com