Blago vama ako vam je ovaj Zodijak prijatelj: Ubjedljivo najbolji po horoskopu - Volim Podgoricu

Blago vama ako vam je ovaj Zodijak prijatelj: Ubjedljivo najbolji po horoskopu

Umije da se izdigne iznad situacije kao niko drugi.

Vodolija

Iskrenost jeddnog horoskopskog znaka u ovom svetu se posebno ceni, neki ih čak smatraju i čudacima, ali svima je simpatičan način na koji izražavaju svoju iskrenost. Vodolije se neće ustručavati da vam kažu da ste se ugojili, da vam odelo ne stoji dobro ili da ste pogrešili u nečemu.

Oni su otvoreni, vole zabavu i druženje. Uvek su spremni da pomognu. Njihova inteligencija prevazilazi granice, ali često nemaju volje da je iskoriste, jer su pomalo lenji. Ne vole ograničenja i spremni su da kažu – ja imam svoj život, nemoj da se mešaš.

Ne trpe dosadu, ne mogu da se skrase na jednom mestu, a njihova radoznalost i inteligencija im nikada ne daju mira. Vodolije su veliki mislioci i filozofi, pa s obzirom na to vole da drže glavnu reč, ali i da poslušaju tuđe mišljenje.

Vodolije nemaju predrasude prema drugima, a često znaju da se izdignu iznad situacije i malo obraćaju pažnju na nebitne stvari. Često znaju da se isključe, kao da nisu prisutni, iako im se vi obraćate. To je zato što vole da maštaju, ali su ponekad lenji da svoje planove realizuju.

Veoma su dobri glumci, pa često glume u životnim situacijama, zbog toga im ne pada teško da ponekad slažu kako bi se izvukli iz neprijatne okolnosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com