ISKORISTITE SVOJE MANE: Ovan neka se posveti sportu, Ribe humanitarnom radu… - Volim Podgoricu

ISKORISTITE SVOJE MANE: Ovan neka se posveti sportu, Ribe humanitarnom radu…

Svako od nas ima veliki broj mana ali bitno je da ih kontrolišemo i iskoristimo na pravi način. Astrolozi vas savjetuju kako to da učinite.

Ovan

Svoju veliku nervozu i nestrpljenje, pripadnici ovog znaka bi mogli da kanališu kroz sport, gdje mogu ostvariti i dobre rezultate,a ko se opredijele da se time bave profesioalno.

Bik

Svoju veliku potrebu za hranom, hedonizmom, mogu iskoristiti ako se malo angažuju. Mogu postati odlični kuvari, gde čest kontakt sa hranom moze imati funkciju samokontrole kada je konzumiranje hrane u pitanju.

Blizanac

Svoju površnost i čestu promjenu raspoloženja mogu nadomestiti tako što bi pisali ono sto osjećaju, jer spolja se to ne može primijetiti. Iz svojih mana mogu napisati jako kvalitetnu knjigu, gde bi istkali svoje emocije, i te knjige bi bile sigurno interesantne.

Foto: Profimedia

Rak

Svoje stalno kukanje i sklonost za samosažaljenje mogu zamijeniti adekvatnim radom sa djecom, gdje bi se osjećali korsno i mogli da se sažale na nekoga i pomognu mu.

Lav

Lavovi bi svoj ego, potrebu da budu u centru pažne mogli da nadomjeste bavljenjem glumom, u filmovima, predstavama, a u nekim slučajevima i uloga statiste za njih bi mogla da bude veoma inspirativna.

Djevica

Svoju jako veliku analizu i detaljisanje bi mogli da iskoriste u crtanju, hirurgiji, u poslovima inspekcije, gdje se od detalja pravi suština.

Vaga

Svoj problem sa samopouzdanjem i površnost mogu iskoristiti bavljenjem kreativnim stvarima, različitim vrstama ukrašavanja, bavljenjem manikirom, pedikirom, frizerajem.

 

Foto: Profimedia

Škorpija

Svoju veliki ljubomoru, potrebu da posjeuduju nekoga , opsesiju mogu kanalisati tako što bi radili kao zatvorski čuvari, čuvali neku bitnu ličnost, mada sve ovo se može razbiti i treniranjem borilačkih vještina.

Strijelac

Svoju neozbiljnost i dječije ponašanje mogu nadomjestiti učenjem stranih jezika, gdje se mogu igrati, biti djeca, ali ujedno i raditi nešto što je korisno.

Jarac

Sklonost ka depresiji, negativnim razmišljanjimja, mogu pretvoriti  u učenje istorije, koja je bila poprilično crna, i prenošenje tog znanja na naredne generacije, sjedinjavaje znanja iz prošlosti sa trenutnim dešavanjima.

Foto: Shutterstock

Vodolija

Svoje nervozu i nepredvidivost mogli bi da iskorsite tako što bi radili različite eksperimente, posetili laboratorije, pokušali da naprave nešto od čipova, sve ono sto drugi ne bi da ukrštaju i pokušavaju, tako da bi mogli biti i kaskaderi.

Ribe

Svoju nesigurnost, lošu organizaciju sklonost poroku, mogli bi da suzbiju ako rade za neku humanitarnu organizacju. Ako budu sto više pomagali drugima, ova negativna energija će biti pretvorena u koristan rad.

 

www.astrousluge.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com