PUN MJESEC POJAVIĆE SE NA BOŽIĆ: Ako želite novac, evo šta da uradite tog dana koji smo čekali 38 godina! - Volim Podgoricu

PUN MJESEC POJAVIĆE SE NA BOŽIĆ: Ako želite novac, evo šta da uradite tog dana koji smo čekali 38 godina!

Posljednji pun Mjesec u ovoj godini pojaviće se na katolički Božić koji se proslavlja 25. decembra po gregorijanskom kalendaru. Ovo je rijetkost, pa se zato preporučuje da ovaj fenomen nikako ne propustite.

Naime, Božićni mjesec će se pojaviti već sa prvim sumrakom i sijaće u punom sjaju čak i malo nakon izlaska sunca. Zbog hladnih decembarskih dana, naziva se još i Hrastov i Hladni mjesec, a zbog toga što je u pitanju posljednji pun Mjesec u godini, poznat je i kao Duga mjesečeva noć.

Pun mjesec nam može donijeti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces iscjeljenja. Ovaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan ili na destruktivan način, a to zavisi samo od nas.

Na pun Mjesec po narodnom vjerovanju treba uraditi ritual za privlačenje novca. Postoji puno vjerovanja vezana za Mjesec i njegove faze. Vjeruje da će osoba dobiti neočekivani novac, ukoliko izađe napolje tokom punog Mjeseca, a zatim otvori svoj novčanik i devet puta kaže: “Mjeseče napuni moj novčanik”. U roku od nekoliko dana vjeruje se da će osobi doći neočekivana suma novca.

Stari narodi su vjerovali da je Mjesec sačinjen od srebra i zato ima moć da privuče novac.

Ovaj fenomen posljednji put je zabilježen 1977. godine, a neće se ponoviti sve do 2034, upozorava NASA, zato iskoristite priliku i uživajte u rijetkoj pojavi.

Zamislite želju, zatvorite oči i očekujte da će se ona ostvariti.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com