(NOVI SAD) Djevojčice pretukle drugarice, a umjesto da ih razdvoje, vršnjakinje su postupile jezivo - Volim Podgoricu

(NOVI SAD) Djevojčice pretukle drugarice, a umjesto da ih razdvoje, vršnjakinje su postupile jezivo

Tri djevojčice pretukle su dvije vršnjakinje u toaletu Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” u Novom Sadu. Dok je batinanje trajalo, umjesto da obavijeste nekog od starijih i prekinu nasilje, njihove drugarice su pustile napadačice u školu tokom velikog odmora i čuvale im stražu.
Direktor škole Žarko Mušicki potvrdio nam je da je do incidenta došlo prošle nedjelje i da je sve rješeno brzo.

– Tuča je prekinuta i napadnutim djevojčicama je pružena pomoć, a zbog delikatne situacije i činjenice da je riječ o maloljetnicama, ne smijem vam više ništa reći jer bih narušio njihovu privatnost i dalji tok istrage – kratak je bio Mušicki.

S tim u vezi oglasio se i član Gradskog veća zadužen za obrazovanje Vladimir Jelić najavljujući da će zbog toga i sličnih incidenata grad uvesti dodatne mjere koje će podrazumijevati i fizičke barijere ulaska u školska dvorišta svih koji nemaju ID kartice i nijesu učenici matične škole.

– Na ovaj način će se sasvim sigurno smanjiti broj slučajeva vršnjačkog nasilja. Nakon uvođenja tih mjera u OŠ “Žarko Zrenjanin”, grad će razmotriti predlog da se i ostalim školama na teritoriji grada Novog Sada preporuči uvođenje fizičkih barijera na ulasku u školska dvorišta – najavio je Jelić.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com