PODGORICA: “Šako ima’ umrijet, bio zelen ka’ kivi” - Volim Podgoricu

PODGORICA: “Šako ima’ umrijet, bio zelen ka’ kivi”

”Brate, čovjek je sav istraumiran, urla preko telefona i sav se trese od nervoze. Da je to unio u sebe dobio bi zakrčenje”…

U sudnici podgoričkog Višeg suda juče su preslušani  telefonski razgovori koje su vodili Veljko Kovačević i  nekadašnji službenik ZIKS-a Vidak Ramović, optuženi za šverc droge.

To je učinjeno u nastavku suđenja okrivljenima uhapšenima u policijskoj akciji “Marta”.

“Tri puta mi je donošeno. Neću da ti ovo uvalim, jer ti znaš kakav odnos nas dvojica imamo. Šta da radim sad, moj brate”, čuje se glas.

Sagovornik tada odgovara: „Ako možeš da se premostiš, premosti se”.

“Zamisli da sam uzeo to i da sam stao kod Kolašina da probam. Zamisli u kakvu bi situaciju došao. Zamisli da sam ti donio brate. Ne valja to k..ca. A znaš li brate što je to… kako dođe, ka’ paučina”.

U jednom od telefonskih razgovora između Kovačevića i Ramovića, jedan od njih kaže:“Ođe ti brate piše 100 i neka kosa crta”, kaže Kovačević.

Ramović mu odgovara: „Ne umijem ti ja to brate, to je viša matematika za mene. Ja sam radio ko komandir“.

U razgovoru Kovačevića i NN osobe koji je presrela policija , čuje se: „Ovo je neki krš. Mogao je na licu mjesta puknut. Kaže da mu se pretvorilo u nešto, sve se skorčalo. Brate, čovjek je sav istraumiran, urla preko telefona i sav se trese od nervoze. Da je to unio u sebe dobio bi zakrčenje. No, sreća što je vidio”.

Potom je preslušan još jedan razgovor između Kovačevića i Ramovića: “Sad sam stigao. Šako mi je ima umrijet. Zakovrnuo. Ja vozim, vozim i govorim mu   ‘oćemo li svraćati da nešto jedemo, a on ništa. Ja Šako, Šako, pogledam , a on doša’ ka kivi zelen. U reko’, što je to j….”.

Preslušane razgovore u sudu snimili su službenici Uprave policije, sprovodeći mjere tajnog nadzora.

Suđenje se nastavlja 19. januara.

(vijesti.me)

2 komentara

  1. over the internet,Inside moon of affection medication males prudent person has learned two of by far the most prone on the time for them to start, which is this most liked time of your sweetheart remorse, as well as his optimum free time to be with her.

  2. Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Nevertheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss drawback? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com