Svjedočio otac Vasilija Šundića: Znaju da moj sin nije bacao bombe! - Volim Podgoricu

Svjedočio otac Vasilija Šundića: Znaju da moj sin nije bacao bombe!

Vasilije Šundić tereti se za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja, jer su, prema optužnici, Vukovići u septembru dva puta bili meta njegovih bombaških napada.

Srđan Šundić konstatovao je juče  da “svi znaju” da njegov sin Vasilije nije bacao bombe na kuću porodice Vuković u podgoričkom naselju Tološi.

On je u nastavku suđenja dvadesetogodišnjaku, rekao da njegovom sinu igru namještaju članovi oštećene porodice.

Vasilije Šundić tereti se za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja, jer su,  prema optužnici, Vukovići u septembru dva puta bili  meta njegovih bombaških napada.

Stariji Šundić  juče je tvrdio i da cijeli komšiluk zna da njegov sin to nije uradio i da Vukovići ni sаami ne znaju ko je bacao bombe na njihovu kuću.

Branilac okrivljenog, advokat Marko Milošević tražio je saslušanje ostalih komšija, koji će potvrditi da Šundić nije bio u Tološima sporne večeri, kao i dodatno vještačenje barutnih čestica.

Suđenje se nastavlja 29. decembra.

Članovi porodice Vuković ranije su rekli da su vidjeli Šundića kako baca Molotovljev koktel na njihov dom, a dan kasnije i bombu u dvorište njihove kuće.

Vasilije je, međutim, negirao da ima bilo kakve  veze sa bacanjem eksplozivnih naprava na njihovu kuću.

Šundić je tvrdio da je sa  bratom od strica u manastiru Ostrog prve  večeri kada je pucalo, a da je druge bio kod komšija Velimirovića.

Oni su na suđenju to potvrdili.

(vijesti.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com