Bulatović: Nijesmo ličile na sebe, Jovanović: Žao nam je zbog Crne Gore što nijesmo prošli - Volim Podgoricu

Bulatović: Nijesmo ličile na sebe, Jovanović: Žao nam je zbog Crne Gore što nijesmo prošli

Desni bek “lavica” Katarina Bulatović rekla je da naša selekcija nije bila na nivou iz prethodnih mečeva i da je zbog toga eliminisana od Norveške u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.
Skandinavke su poslije velike borbe slavile 26:25 i igraće protiv Rumunije u polufinalu.

“Ostaje žal što nijesmo zabilježile bolji rezultat, ali jednostavno nijesmo ličile na sebe. Nismo bile na nivou iz proteklih mečeva i to je Norveška kaznila. Nismo radili ni u odbrani ni u napadu ono što smo trebali, a posebno napad nije funkcionisao. Kao da smo se izgubile u toj prevelikoj želji za pobjedom. Na trenutke smo igrale super, a onda na trenutke očajno i tako se nije mogla dobiti Norveška“, kazala je Kaća Bulatović za portal handballme.me

Kapiten našeg nacionalnog tima Marija Jovanović istakla je da je Crna Gora promašila previše zicera.

„Sa toliko promašenih zicera se ne može pobijediti jedna Norveška. Vidjeli ste da je to mašinerija koja mijenja igrače kao na traci i protiv koje u svakom trenutku morate biti sto odsto skoncentrisani i u meču da bi slavili. Mi nismo bili pravi u ključnim trenucima i to nas je koštalo boljeg rezultata. Osjećaj je zaista loš, dosta smo ispražnjene, ali je jasno da smo morale bolje pogotovo u napadu. Protiv ovakve jedne ekipe smo morale da odigramo duplo bolje da bi je pobijedili. Ipak želim da pohvalim svoj tim, svi smo imali ogromnu želju da trijumfujemo, nismo uspjeli i takođe bih iskoristila priliku da pozdravim čitavu Crnu Goru koja je disala za nas i zbog toga mi je najviše žao što nismo prošli”, istakla je Marija Jovanović.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com