CAPITAL PLAZA: “Putujuća novogodišnja čarolija” - Volim Podgoricu

CAPITAL PLAZA: “Putujuća novogodišnja čarolija”

Udruzenje Pcelica, kao i svake, i ove godine organizuje novogodisnje druzenje za djecu i sve posjetioce sa humanim ciljevima. Naime, “Putujuca novogodisnja carolija” je manifestacija koju tradicionalno organizujemo kako bi nase uspjehe u tekucoj godini proslavili sa nasim prijateljima i saradnicima. U okviru ove manifestacije realizuje se i humanitarna akcija “Dodaj caroliju” u kojoj cemo ove godine paketicima obradovati djecu iz Resursnog centra 1.jun i djecu koja ce praznike provesti na Institutu za bolesti djece u Podgorici i Baru.
“Putujuca novogodisnja carolija” krece iz shoping centra Mall of Montenegro u ponedjeljak, 21.decembra od 17-20h, nakon toga svratice do The Capital Plaza Centra u utorak, 22.decembra od 14-19h, i zaustavice se u subotu, 26.decembra u shoping centru Bar Market u Baru.
U okviru ove manifestacije djeca ce imati priliku da ucestvuju u muzickim igrama i karaokama, u radionicama izrade cestitki za djecu kojoj su paketici namjenjeni, u radionicama dekoracije bozicnih keksica i “Potrazi za blagom”. Svako slavlje ispratice torta i druzenje sa Deda Mrazom, podjela pokloncica i slikanje.
Carolija je pocela…podijelite je sa nama…budite dio brojnih prijatelja koji su podrzali akciju…
Ulaz slatkis!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com