Djelovi više gradova bez struje zbog ugradnje novih brojila - Volim Podgoricu

Djelovi više gradova bez struje zbog ugradnje novih brojila

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 21.decembra do petka 25. decembra, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Herceg Novi   21.12-23.12

 –          Drenovik

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem Call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Đure Salaja 9, u srijedu 23.decembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez nmapajanja električnom energijom ostaće zgrade u ulici Jovana Tomaševića (preko puta zgrade stare Vlade).

Budva

-Zbog radova u trafostanici Rivijera, u srijedu 23.decembra, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Brežine, dio Obale.

-Zbog radova u trafostanici Brežine, u srijedu 23.decembra, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Brežine, Radanovići, Mainići, Blok.

-Zbog radova u trafostanici Škola Petrovac, u srijedu 23.decembra, u terminu od 13 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Brežine, Austrijski put.

Ulcinj

-Zbog radova na dalekovodu 35 kV Velika Plaža 1-Velika Plaža 2, u srijedu 23.decembra, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Donji Štoj, Ada Bojana i Reč.

Nikšić

-Zbog radova na mreži, u srijedu 23.decembra, u terminu od 10 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa dalekovoda Grahovo.

Plav

-Zbog radova na mrežama Skić i Rudo Polje, u srijedu 23.decembra, u terminu od 8.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Rudo Polje i Skić.

Rožaje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži prema Demićima, u srijedu 23.decembra, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Ibarac (izvod prema Demićima).

Berane

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Praćevac, u srijedu 23.decembra, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Praćevac.

Pljevlja

-Zbog radova na 10kV dalekovodu, u srijedu 23.decembra,  u vremenu od 10:00 do 12:00 časova,  bez napajanja električnom energijom potrošači na područiju: mjesne zajednice Crljenice.

Šavnik

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u srijedu 23.decembra,  u vremenu od 09:00 do 16:00 časova,  bez napajanja električnom energijom potrošači na područiju: Bara .

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com