PODGORICA: U Maslinama se pucalo među rođacima, majka dobila batine! - Volim Podgoricu

PODGORICA: U Maslinama se pucalo među rođacima, majka dobila batine!

Porodična svađa koja se juče oko 12 časova dogodila u Ulici 8. jula u podgoričkom naselju Masline umalo nije imala kobne posljedice, jer je u jednom trenutku, prema riječima učesnika, došlo do potezanja obarača na pištolju, nezvanično saznaju Dnevne novine.

U raspravi koja je završila upotrebom vatrenog oružja učestvovali su sa jedne strane Boško (21) i Lidija Prelević (45), a sa druge strane braća od strica Momčilo (22) i Nemanja Prelević (24). Tokom obračuna Lidija je zadobila lakše tjelesne povrede.

Prema saznjima Dnevnih novina, Nemanja Prelević je policiji prijavio da je Boško, nakon kraće rasprave među rođacima, potegao obarač na pištolju, ali da tom prilikom niko nije povrijeđen.

Policijska ekipa odmah se uputila na lice mjesta, a prilikom pregleda dvorišta ispod kućice za psa nađen je pištolj “browning” cal. 9 mm sa okvirom od sedam metaka, za koji nije postojao oružni list.

Policija je od svih učesnika incidenta uzela izjave, a o svemu je obaviještena i Osnovna državna tužiteljka Romina Vlahović.

Ona je ocijenila da se u odnosu na Boška Prelevića radi o krivičnom djelu “nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava” zbog čega je potom i uhapšen. Za ocjenu da li su učesnici porodične tuče počinili krivično djelo nasilje u porodici, naknadno će se izjasniti.

Sinoć oko 21 čas umalo je došlo do novog sukoba kada je u dvorište kuće došao Lidijin suprug, sa kojim inače ne živi, kako bi raspravili prethodni incident sa njegovim sinovcima. Međutim, ona je odmah alarmirala policiju nakon čega je njeg suprug upozoren.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com