Marina Raković najbolji sportista Podgorice - Volim Podgoricu

Marina Raković najbolji sportista Podgorice

Karatistkinja Marija Raković najbolji je sportista Podgorice u 2015. godini, odlučio je danas Savjet opštinskog Sekretarijata za kulturu i sport.

Za najbolji klub, očekivano, izabran je Ženski rukometni klub Budućnost, aktuelni prvak Evrope, dok je šef stručnog štaba “plavih” Dragan Adžić najbolji trener grada u godini na izmaku.

Glavni grad je nagradio i perspektivne sportiste, a to su Mario Hodžić (karate), Nenad Dulović (karate), Aleksandra Popović (džiu-džicu), Milena Jakšić (košarka), Aleksandra Mijović (karate), Iva Popović (karate), Milutin Pavićević (odbojka), Balša Banović (fudbal), Anja Drašković (tenis), Mina Dragović (odbojka) i Nikolina Knežević (rukomet).

Plakete za izuzetne sportske rezultate u 2015. godini pripale su Blagoti Petričeviću (atletika), Jeleni Maksimović (karate), Vladimiru Joviću (karate), Anji Jović (karate), Dejanu Vukčeviću (džiu-džicu), Milošu Goliću (savate), Lazaru Ćupiću (džudo) i Univerzitetu Donja Gorica (univerzitetska karate reprezentacija).

Zlatnu plaketu za poseban doprinos u razvoju školskog sporta dobili su profesori Marija Nišavić (OŠ „Sutjeska“ ) i Drago Cimbaljević (Srednja elektro-tehnička škola „Vaso Aligrudić“) .

Zlatnu plaketa za uspješnu saradnju u realizaciji programskih aktivnosti Sekretarijata za kulturu i sport dobio je aktiv fizičkog vaspitanja OŠ “Oktoih”, dok će Zlatna plaketa za razvoj i promociju sporta osoba sa  invaliditetom pripašće Stonoteniskom klubu osoba sa invaliditetom „Luča“.

Društvo za sportsku rekreaciju „Societe Generale Montenegro Podgorica“ je dobitnik zlatne plakete za promociju i razvoj sportske rekreacije u Podgorici, dok su zlatne plakete za izuzetan doprinos u razvoju, organizovanju i unapređenju sporta dobili Momo Saveljić (fudbal) i Igor Popović (košarka).

Kako je saopšteno iz opštinskog Sekretarijata za kulturu i sport, svečano proglašenje najuspješnijih sportista Podgorice u 2015. godini, održaće se sjutra (četvrtak) u hotelu „Ramada“, sa početkom u 12 časova.

 

1 komentar

  1. naturally like your web-site but you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I will definitely come back again.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com