Demokrate poručile Đukanoviću: Zaobiđi Budvu - Volim Podgoricu

Demokrate poručile Đukanoviću: Zaobiđi Budvu

Krapović je kazao da u proteklih 10-tak godina vladavine DPS-a, kroz Buvu su prošle milijarde, a gradu nije ostalo ništa. Opštinske odbor Demokratske Crna Gore Budva apelovao je na poslanike u republičkom parlamentu da ne podrže aneks ugovora kojim se grčkom binismenu Petrosu Statisu, vlansiku kompnije Adriatic properties, zakupcu elitnog grad hotela “ Sveti Stefan” dozvoljava gradnja apartmana za prodaju u Miločerskom parku.

“Apelujemo takođe na premijera Mila Đukanovića i Vladu crne Gore da zaobidju Budvu sa njihovim “razvojnim projektima” i “progresom” ,jer smo se već nekoliko puta mi u Budvi uvjerili da su njihovi “razvojni projekti” i “investicioni bumovi” Budvu svaki put ostavljali sve siromašniju u dugovima i bez vrijedne imovine”, kazao je lider budvanskih Demokrata Dragan Krapović.

Krapović je kazao da u proteklih 10-tak godina vladavine DPS-a, kroz Buvu su prošle milijarde, a gradu nije ostalo ništa.

“Čak ima mnogo manje nego ranije. Poslije pljačaške privatizacije, pa pohare Budve od strane oraganizovane kriminalne grupe oličene u DPS-u Budva, uz naravno znanje i obilatu pomoć Vlade Crne Gore, sada treba da se posao dovede do kraja, što bi jedan bivši ministar rekao. Njima treba da i ovo malo što je od Budve posle njih ostalo, tu našu nadu da grad neće samog sebe fizički ugušiti i uz to finansijski kolabrirati, DPS-u treba da preko Vlade Crne Gore, Savjeta za privatizaciju i sličnih tjela premijerova ekipa , sve prostora što je ostalo pretvori u apartmane za tržište,depadanse,condo i apart hotele u mega rizortima u kojima nećemo ni posao imati”, kazao je Krapović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com