Marovićev sinovac prijetio Trnskom - Volim Podgoricu

Marovićev sinovac prijetio Trnskom

Sinovac Svetozara Marovića Zlatko prijetio je Igoru Trnskom, koji je svjedok saradnik u postupku koji se vodi za pronevjere oko prodaje zemlje na Prijevoru, piše Dan.

U tom postupku jedan od osumnjičenih je i Svetozarov sin i Zlatkov brat od strica Miloš. Incident se dogodio ispred porodične kuće Trnskog, koji je inače komšija Zlatka Marovića. Trnski nije podnio prijavu protiv Marovića, pa ga policija nije saslušavala.

Prema jednoj od verzija koju je Danu potvrdilo više izvora, Marović je prolazio ispred kuće Trnskog uzvikujući pogrdne riječi na njegov račun. Marović je tom prilikom, kako se spekuliše, udario Trnskog, koji je bio na trotoaru ispred kapije, ali on to nije prijavio budvanskoj policiji. Navodno je i ranije bilo verbalnih duela između njih dvojice.

Zlatko Marović u izjavi za Dan kaže da nije napao Trnskog, koji je inače njegov prvi komšija u Budvi.

„Mi smo komšije, kuće su nam u istoj ulici i svakodnevno tuda prolazim, jer jedino tuda mogu doći do svoje kuće. Srećemo se skoro svakodnevno i nije tačno da sam mu prijetio ili da sam ga udario. Takođe, naglašavam da nijesam saslušavan u policiji povodom tog događaja“, kazao je Marović.

Trnski je Danu kazao da ne može da komentariše ni da iznosi nikakve detalje o tom događaju zbog statusa koje mu je dodijelilo Tužilaštvo.

U budvanskoj policiji je Danu potvrđeno da je bilo incidenta, ali da niko nije saslušavan zbog toga jer nije bilo prijave.

Igor Trnski je dobio status svjedoka saradnika u slučaju Prijevor, kao i bivši gradonačelnik Budve Rajko Kuljača. Oni su u svojim iskazima tvrdili da je iza čitavog posla oko preprodaje 26.000 kvadrata zemlje stajao Miloš Marović i da je sve odrađeno preko njegovog kuma Marka Vujovića, ko ji je takođe svjedok saradnik. Trnski je ispričao tužiocu da ga je Miloš Marović podstrekavao da od Opštine kupi plac u industrijskoj zoni Jaza, kako bi njegova kompanija na toj lokaciji, između ostalog, mogla da gradi salon namještaja, ali od toga ništa nije bilo.

Takođe, Kuljača i Trnski su tužiocu kazali da je čitav posao oko transformacije Auto-moto društva Budva odrađen po nalogu Miloša Marovića, koji nije želio da se njegovo ime pominje u tim transakcijama, pa je sve rađeno preko njegovog kuma Marka Vujovića.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com