Uhapšen policijac Nemanja Jurišević (28) iz Podgorice zbog sumnje da je dilovao heroin - Volim Podgoricu

Uhapšen policijac Nemanja Jurišević (28) iz Podgorice zbog sumnje da je dilovao heroin

Službenici Uprave policije Odsjeka za borbu protiv droge su sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, sinoć uhapsili policijskog službenika Nemanju Juriševića (28) iz Podgorice, kod kojeg je pronađen heroin, saopštila je Uprava policije.

Naime, službenici Odsjeka i OB Cetinje su sinoć postupajući na osnovu operativnih saznanja, na raskrsnici na ulazu u Cetinje zaustavili vozilo „VW Golf IV“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Jurišević.

Policija je tom kotrolisala Janjuševića i vozilo jer se sumnja da se on bavi neovlašćenom proizvodnjom, držanjem i stavljanjem u promet opojnih droga.

“Policijski službenici su ličnim pretresom Juriševića pronašli sakrivenu plastičnu kesicu sa oko 10 grama heroina. On je zatim uhapšen i sproveden u službene prostorije OB Cetinje”, navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici.

Osumnjičeni Nemanja Jurišević je, uz krivičnu prijavu, priveden Zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici.

Oduzeta droga upućena je u Forenzički centar radi vještačenja.

Kako se navodi u saopštenju, službenici Uprave policije MUP-a sprovode policijske mjere i radnje u svakoj situaciji gdje postoje indicije da je bilo koji policijski službenik počinio krivično djelo ili neki drugi delikt, što je i ovdje bio slučaj.

“Uprava policije MUP-a osuđuje ovakvo nezakonito ponašanje policijskog službenika, kao i bilo koji delikt eventualno počinjen od strane policijskih službenika, spremna da preduzme sve zakonom propisane aktivnosti kako bi pred lice pravde izvela neodgovorne pojedince koji kaljaju ugled najvećeg broja policijskih službenika koji svoje dužnosti obavljaju časno i profesionalno”, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com