Podgoričan Ivan Vujović pobjegao iz zatvora u Bijelom Polju! - Volim Podgoricu

Podgoričan Ivan Vujović pobjegao iz zatvora u Bijelom Polju!

Podgoričanin Ivan Vujović, osuđen za ubistvo Radomira Savovića, pobjegao je iz bjelopoljskog zatvora.

Zbog bjekstva Vujovića, svi izlazi iz Bijelog Polja su blokirani, a na ulicama ove opštine pojačane su policijske snage.

Kako Portal RTCG nezvanično saznaje, Vujović je naoružan. Blokirani su svi izlazi iz Bijelog Polja, a u gradu su pojačane policijske snage. Policija kontroliše putnike u automobilima.

Kako je dopisnik Radija Crne Gore, Vukoman Kljajević, saznao u bjelopoljskom zatvoru, Uprava policije će se oglasiti saopštenjem o okolnostima pod kojima se dogodilo bjekstvo zatvorenika.

Vujović je osuđen na 14 godina zatvora za ubistvo Radomira Savovića, koje se dogodilo u blizini zgrade RTCG-a 7. maja 2008. godine.

On je tada u Bulevaru revolucije hicima iz pištolja usmrtio Savovića dok je prelazio ulicu u namjeri da uđe u vozilo u kojem ga je čekala sestra.

Poslije ubistva Vujović je pobjegao, da bi se nakon tri dana predao policiji.

Motiv ovog ubistva je osveta. Naime, Vujović i Savović ranije su se sukobili u lokalu “Stara Crna Gora”. Vujović je u tuči teško povrijeđen, a njegovi poznanici pričali su da je od tada stalno govorio da će se osvetiti.

Ovo nije prvi slučaj bjekstva iz bjelopoljskog zatvora. Prethodno je sredinom oktobra pobjegao zatvorenik Jovica Zindović.

Tokom istrage o bjekstvu Zindovića saslušan je i direktor ZIKS-a Miljan Perović, a cijeli slučaj završen je tako što su optuženi načelnik zatvora u Bijelom Polju Goran Šćekić, kao i šef sprovodničke službe Safet Dizdarević i zatvorski policajci Sead Alić i Duško Tomić.

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I get four emails sticking with the same comment. Will there be by any means you’ll be able to get rid of me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com