PODGORIČANI Miloš Grbović: Ne bih se mijenjao sa milionerima koji nemaju vremena za svoju porodicu - Volim Podgoricu

PODGORIČANI Miloš Grbović: Ne bih se mijenjao sa milionerima koji nemaju vremena za svoju porodicu

Miloš Grbović je vlasnik male porodične firme Fin Ing i bavi se prodajom i održavanjem računara za mala i srednja preduzeća.

– Nikada se ne bih mijenjao sa privatnicima, onim takozvanim “velikim”, koji zarađuju puno novca ali nikada nemaju vremena za svoju djecu i svoju porodicu. Moj radni dan traje od 7 ujutro do 15,00 časova i tada zaključavam radionicu i kancelariju i posvećujem se sebi, svojoj djeci, porodici i prijateljima. To vrijeme nikakav novac ne može nadoknaditi, niti novac može nadoknaditi mojoj porodici moje odsustvo iz njihovoh života.

milos1

-Počeo sam prije sedam godina, iz dnevne sobe, sa jednim šrafcigerom, koji čuvam i dan danas. Čuvam i prvi zarađeni euro, eno ga u mojoj kancelariji. Zadovoljan sam jer danas obezbjeđujemo pristojnu platu za sebe,  suprugu i svog brata, a u posao su uključeni i moji roditelji koji brinu o knjigovodstvu. Oni su ona “stara garda” knjigovođa i sve mora biti “pod konac”.

Iskreno vjerujem da je sve moguće onima koji vjeruju u sebe i u svoju ideju. Kada pretvoriš želju u volju, uspjeh je zagarantovan.

Moje najveće bogatstvo su moja tri sina i do sada nisam dozvolio da me trka za novcem odvoji od njih i otrgne iz njihovih života i odrastanja.

Na posao gledam kao na igru i ne nerviram se. Nekada izgubiš, nekada dobiješ, i sve dok je tako, to je zadovoljstvo, a najveće zadovoljstvo u poslu su poznanstva sa velikim brojem divnih ljudi koje inače ne bih imao priliku da upoznam.

milos

(Volim Podgoricu)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com