Raičević: Đačić predsjednik opštine zahvaljujući kupovini ličnih karata - Volim Podgoricu

Raičević: Đačić predsjednik opštine zahvaljujući kupovini ličnih karata

Opštinski odbor Pokreta za promjene Pljevlja istakao je danas da se predsjednik te opštine Mirko Đačić nalazi na poziciji na kojoj je, isključivo zahvaljujući kupovini glasova i ličnih karata.

OO PzP oglasio se regujući na Đačićevo saopštenje u kom se navodi se da su različiti prijedlozi rješenja aerozagađenja samo pokušaji pojedinaca, političkih partija ili NVO organizacija da se na muci građana što bolje pozicioniraju.

“Takođe, ističe da Pljevlja i Pljevljaci zaslužuju sve najbolje, putnu, vodovodnu i kanalizacionu infrastrukturu, Dom kulture, uređeniji stadion, parkove i dječija igrališta, sa čim smo u potpunosti saglasnosti. Ali podsjećamo da se pomenuti nalazi na poziciji predsjednika opštine isključivo zahvaljujući kupovini glasova i ličnih karata, organizovanoj i finansiranoj od strane kriminogene organizacije čiji je predstavnik, što je dokazano pred nadležnim organima i potvrđeno pravosnažnom presudom u aferi Snimak”, poručili su iz pljevaljskog odbora PzP.

Član OO PzP-a Pljevlja Radan Raičević naglasio je da se ne smije zaboraviti ni to da se učesnici pomenute afere, funkcioneri i VD i dalje nalaze na istim ili još boljim pozicijama.

“»Ulaganja« u rekonstrukciju Doma kulture je započeo njegov prethodnik iz iste političke partije, što je do sada koštalo preko pet miliona eura i tome još uvijek nije kraj. Očigledno je da se u Pljevljima sprovodi školski primjer strategije pomoću koje DPS godinama funkcioniše. Prisvoje sve a zatim »na kašičicu« vrate mali dio. Vratite ono što ste ukrali i pomogli da se otme, pa tek onda sumirajte rezultate i pohvalite se ulaganjima”, poručio je Raičević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com