PODGORICA: “SRCE ZA DJECU” NA TRGU U NEDJELJU, VIDIMO SE! - Volim Podgoricu

PODGORICA: “SRCE ZA DJECU” NA TRGU U NEDJELJU, VIDIMO SE!

Praznici su vrijeme darivanja I radosti, I vrijeme da se sjetimo svih onih, naročito djece, koji nisu srećni da imaju topli dom, odjeću I obuću  I tri dnevna obroka, da ne pominjemo kompjutere, mobilne telefone, zimovanja, koji su za njih samo san.

Zato vas pozivamo da svi, djeca I roditelji dođete na veliku novogodišnju žurku u nedjelju, 27. decembra na podgoričkom Trgu Republike, tačno u podne, gdje ćemo se, svi zajedno zabavljati uz muziku i sa Djeda Mrazom. Uz pomoć prijatelja I sponzora  obezbijedili smo poklon paketiće za socijalno ugroženu djecu I namirnice kojima ćemo omogućiti da koliko – toliko spreme novogodišnju trpezu.

Ukoliko želite da se pridružite I doniranjem paketića, namirnica ili drugih novogodišnjih poklona za djecu koja ih još nisu dobila, a ima ih dosta, slobodno ih donesite, oni će vam biti zahvalni.

Manifestaciju koju organizuje NVO “Montenegro Education” su podržali  Dječji savez Podgorice, podgorički glumac Sejfo Seferović, koji će biti Djeda Mraz, kao i Prvi nezavisni portal glavnog grada “Volim Podgoricu” koji će na ovaj način proslaviti svoj prvi rođendan.

Banka hrane, koja raspolaže velikom bazom socijalno ugrožene djece, će vaše poklone uputiti na prave adrese, a poklone za dio djece koje ćemo podijeliti već u nedjelju, obezbijedile su kompanije “Foto Nikić Digital” i “Bamboos”.

Vidimo se u nedjelju, tačno u podne na Trgu Republike, da se zabavimo I obradujemo što više djece!

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com