Sjutra počinje prikupljanje potpisa za REFERENDUM o NATO-u - Volim Podgoricu

Sjutra počinje prikupljanje potpisa za REFERENDUM o NATO-u

Socijalističke narodne partije pokrenuće inicijativu o prikupljanju potpisa za podnošenje prijedloga za raspisivanje državnog referenduma na kome bi se građani izjasnili o tome da li Crna Gora treba da postane punopravni član NATO vojnog saveza.

Glavni odbor Socijalističke narodne partije Crne Gore, na Petoj sjednici održanoj danas u Nikšiću, raspravljao je o aktuelnoj političkoj i socio-ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori.

Glavni odbor SNP  je razmatrao i usvojio finansijski izvještaj za 2014. i finansijski plan za 2016. godinu.

Jednoglasno je podržana informacija sekretara Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP-a Spasoja Kovačevića o dosadašnjem učešću u radu Radne grupe parlamentarnog dijaloga za pripremu slobodnih izbora.

“Glavni odbor SNP  je dobio odluku da, shodno Članu 93 stav 3 Ustava Crne Gore, pokrene inicijativu o prikupljanju potpisa za podnošenje prijedloga za raspisivanje državnog referenduma na kome bi se građani izjasnili o tome da li Crna Gora treba da postane punopravni član NATO vojnog saveza. Aktivnosti SNP-a, tim povodom, na teritoriji Crne Gore počeće 28. decembra 2015. godine”, saopšteno je iz SNP-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com