(VIDEO) HEROJ GODINE: Padala je u smrt sa 11. sprata – on ju je uhvatio U NARUČJE! - Volim Podgoricu

(VIDEO) HEROJ GODINE: Padala je u smrt sa 11. sprata – on ju je uhvatio U NARUČJE!

Sigurosne kamere snimile su mladića iz Kine koji je uhvatio ženu koja je pala sa 11 sprata zgrade. Nažalost, on nije supermen, stoga je zadobio ogromne povrede, a prisutni su čuli kako momak urla od bolova. Ali to nije jedino loše što se dogodilo.

Ispred zgrade u kineskoj provinciji Hubei, Feng Ning trčao je i mijenjao položaj gledajući gore, a nekoliko trenutaka kasnije u njegovo naručje pala je žena. Zbog pada sa visine Feng se srušio na zemlju.

Objasnio je da je izlazio iz restorana kada je čuo da neko plače i traži pomoć iz obližnje stambene zgrade. On je vidio ženu koja je visila sa prozora na 11. spratu.

– Potrčao sam prema zgradi, ali pala je prije nego što sam stigao do ulaza pa sam se pripremio da je uhvatim. Ne znam šta se onda dogodilo – ispričao je mladić dok je ležao u bolnici.

– Hrabri momak je plakao i znojio se – kaže jedan od svjedoka kojeg je tada trgnula buka poput zemljotresa, a potom i bolni vrisak izlomljenog mladića.

Prebačen je u bolnicu, a žena, na veliku žalost, nije preživjela nesreću. Međutim, hrabri muškarac kaže da je samo želio da pokuša da je spasi, bez razmišljanja o tome da li će biti povrijeđen.

(Srbija danas)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com