SKANDAL U BEOGRADU: Vozač GSP izbacivao slijepu ženu i psa vodiča, napali je i putnici! - Volim Podgoricu

SKANDAL U BEOGRADU: Vozač GSP izbacivao slijepu ženu i psa vodiča, napali je i putnici!

Prava drama odigrala se juče u autobusu GSP-a na liniji 25p oko 16 sati kada je vozač pokušao da izbaci iz vozila osobu sa invaliditetom jer je u vozilo ušla sa psom vodičem.

Vesna Nestorovic

Foto: V. Nestorović / RAS SrbijaVesna Nestorovic
– Ušla sam u autobus i vozač je rekao “Izađite napolje sa tim psom”. Mislila sam da zbog gužve ne vidi da je u pitanju pas vodič, pa sam pokušala da mu objasnim, ali je on samo zaustavio vozilo. Nije želio da nastavi vožnju dok ne izađem pa je oko 100 putnika počelo da me verbalno napada i da me tjera iz autobusa – revoltirano priča Vesna Nestorović Coka.
 Kako kaže, ona je pozvala policiju koje je došla ali nisu znali šta da rade.

– Napravili su zapisnik, ali kada sam pitala policajca šta sada da radim, odgovorio mi je da je možda pravo vrijeme da angažujem advokata i tužim GSP “Beograd”-kaže Coka.

Vesna nije htela da izađe iz autobusa već je pozvala policijju

Foto: V. Nestorović / RAS SrbijaVesna nije htela da izađe iz autobusa već je pozvala policijju
Kako je ispričala za “Blic”, vozač prvo nije želio da nastavi vožnju dok ona ne izađe sa psom a onda joj je dao objašnjenje.

– Rekao mi je: “Šta ako neko stane psu na rep pa on onda nekog ujede?” Onda je zvao svoje nadređene, nakon čega je bez riječi nastavio vožnju. Zakon o psima vodičima stupio je na snagu 20. septembra, a ja sam već 21. poslala dopis svim institucijama pa i GSP-u. Čudi me da ne znaju da je psima vodičima dozvoljeno da uđu u javni prevoz – kaže Coka.

Da sve bude još gore, putnici koji su se zadesili u autobusu nisu stali u njenu odbranu već su čak probali i da je natjeraju da izađe.

– Jedni su me psovali, drugi tražili da izađem. Skoro svaki putnik mi je rekao da žuri, vraća se sa posla ili ide po dijete… Samo su dvije žene ostale sa mnom; čak su mi i ostavile kontakt telefone i rekle da će mi biti svjedoci – kaže Coka.

Priča je juče izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, nakon što je Vesna na iste okačila svoju priču.

facbokk

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com