LANČANI SUDAR: Žena koja je sve skrivila imala više od od dva promila alkohola u krvi, a u automobilu je vozila i 12-godišnjeg dječaka! - Volim Podgoricu

LANČANI SUDAR: Žena koja je sve skrivila imala više od od dva promila alkohola u krvi, a u automobilu je vozila i 12-godišnjeg dječaka!

Pijana žena (49) u utorak je u Varaždinu izazvala lančani sudar u kojemu je povrijeđen 12-godišnji dječak iz njenog automobila te 61-godišnjak u čiji je auto prvo udarila, a koji je potom udario u vozilo ispred sebe, a ono u još jedno.

Varaždinska policija u srijedu je izvijestila kako je 49-godišnjakinja, kojoj je naknadno alkotestom izmjereno 2,17 promila, oko 15 sati vozila iz smjera Harambašićeve prema Ulici Gustava Krkleca.

Pred raskrsnicom je prednjim dijelom automobila udarila u vozilo ispred nje, kojim se u koloni zaustavio 61-godišnjak. Od siline udara njegov je automobil je otišao  prema naprijed te je udario u zaustavljeno vozilo ispred sebe, koje je vozio 31-godišnjak.

I njegovo je vozilo je odskočilo unaprijed te je udarilo u auto ispred njega, u kojemu je za volanom sjedila 31-godišnja žena.

U nesreći je povrijeđen 12-godišnji dječak iz automobila pijane žene te 61-godišnji vozač, kojima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njihove povrede zasad nisu kvalifikovane.

(jutarnji.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com