PODGORICA: Pogledajte gdje će biti zatvoren saobraćaj tokom praznika - Volim Podgoricu

PODGORICA: Pogledajte gdje će biti zatvoren saobraćaj tokom praznika

Saobraćaj će biti zatvoren za sve vrste motornih vozila u Ulici Vukice Mitrović, od raskrsnice sa Ulcinjskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Rista Stijovića, radi izvođenja radova na izgradnji vodovoda i fekalne kanalizacije.

Zabrana saobraćaja važi za period od 30.12.2015. – 20.01.2016. godine.

Povremeno će biti zatvoren saobraćaj za sve vrste motornih vozila na prilaznoj saobraćajnici prema JU OŠ »21. Maj« u zahvatu DUP-a »Drač – Cvijetni brijeg« – Izmjene i dopune u Podgorici, radi izvođenja radova na predmetnoj saobraćajnici i uredjenju terena na prilazu škole.

Zbrana saobraćaja važi za period od 04.01. do 24.01.2016. godine.

Saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu Bulevara Džordža Vašingtona od priključka prema Bloku V (prema Ulici Velimira Terzića) do Ulice Dalmatinske, biće zatvaran naizmjenično na po jednoj kolovoznoj traci, radi izvođenja radova na izgradnji priključka vodovoda i fekalne kanalizacije za potrebe opremanja urbanističke parcele V 4 u zahvatu DUP-a »poslovni centar Kruševac – zona B« u Podgorici.

Ova zabrana saobraćaja važi za period od 09.01. do 10.01.2016. godine,  na desnoj kolovoznoj traci posmatrano od Bulevara Svetog Petra Cetinjskog ka Ulici Dalmatinskoj (bliže  Hramu Hristovog Vaskrsenja), a u vremenu od 11.01. do 12.01.2016. godine, na lijevoj kolovoznoj traci (Bliže Bloku V).

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com