Šta vam HOROSKOP PREDVIĐA za 2016. godinu - Volim Podgoricu

Šta vam HOROSKOP PREDVIĐA za 2016. godinu

Ovan

Ljubav: Sve ono dobro i lijepo što vam se desilo ili pokrenulo protekle godine, sada ćete učvršćivati. Ljubavni događaji možda neće biti toliko senzacionalni, nego  mirniji, tiši, trezveniji, ali i mudriji. Mnogi će uživati s voljenom osobom na način kao da se poznaju oduvijek. Oni koji su još sami neće srljati u nove veze. Djelovaćete zrelo i stabilno. Nakon 10. 9. otvoriće se nove prilike za još bolje povezivanje s drugima, ali uz uslov da ih  uvažavate.

Posao:  Atmosfera na  radnom mjestu je prijatna i podsticajna. Oni koji uče uložiće dosta energije  i biće fokusirani  sve do jeseni. Cijelu godinu za vas je situacija stabilna i malo je toga što bi je moglo uzdrmati. Manjih neslaganja može biti jedino s autoritetima ali  nećete tome pridavati značaj

Zdravlje:Većina će promijeniti neke navike na bolje što će svakako doprinijeti poboljšanju zdravlja i kondicije.

Bik

Ljubav: Potrudićete se da zaboravite na frustracije koje definitivno ostaju iza vas. Ako vas je neko i povrijedio, oprostićete. Sve do jeseni postoji povećana mogućnost zaljubljivanja, a vaš društveni život biće bogat.  Savladali ste sve lekcije već odavno. Takođe je moguće da uplovite u vezu s vrlo dinamičnom osobom ili da vam partnerski odnos bude vrlo aktivan. Od jeseni stvari postaju staloženije, a vi mirniji.

Posao: Biće borbeno u saradnjama sve do avgusta, pa se pripremite i naoštite svoj dar za diplomatiju. U tome će vam pomagati ugledni ljudi koji žele nešto da promijene  iz temelja.  Takođe ćete imati i malo sreće, a odlično je postavljena saradnja s mladima. Od jeseni se fokus prebacuje na  rad u struci  u tome ćete i uspjeti.

Zdravlje: U prvom dijelu godine važno je da ekonomišete  sa svojim snagama. Redovno se opuštajte uz ono što volite. Od ljeta, a još više od njegova kraja vi dobijate na vitalnosti, a i unutrašnje zadovoljstvo se povećava.

Blizanci

Ljubav: Lični odnos će zahtijevati vaš pun angažman.  Moraćete se suočavati sa svim onim što biste najradije preskočili. Ako postoji išta što s nekim treba raščistiti, učinite to i ne dajte da vas letargija uvuče u odlaganja. Takođe je važno da budete realni, da se držite činjenica.  Samo zreo pristup donijeće određeno zadovoljstvo. Odgovornost je ključ napretka u odnosima ove godine. Nakon 10.9. biće nešto lakše, pojaviće se  prilike za poboljšanja kakva ste dugo čekali.

Posao: Nećete potpuno držati konce u svojim rukama. Osim što će vas blokirati, vama samim nedostajaće realna procjena. Zato se oslanjajte na one ljude kojim vjerujete i prvo pitajte prije nego što nešto učinite. Bude li prepreka, zadržite svoj prilagodljiv duh i znajte da će kad tad olabaviti. Posla će biti, čak prilično, ali vi ćete biti osoba koja je uglavnom na usluzi, odnosno nećete voditi stvar. Neka vas to ne frustrira, jer već tokom septembra stvari počinju da se mijenjaju.

Zdravlje: Ravnoteža je ključ kojim možete održati dobro  stanje.Sve ono što osjetite da vam ne čini dobro odbacite.

Rak

Ljubav: Pred vama je godina prijatnih druženja, ali i jakih strasti. Neki će ući u vezu u kojoj će biti toliko dinamike da će sami povremeno tražiti mir i predah od svega.  Najvažnije je da se drži  balans i mir, pa zadovoljstvo neće izostati. Odnosi s mladim osobama zahtijevaće od vas dosta energije. Od jeseni ćete se pomalo ulijeniti i biti skloni da uživate u tišini  doma.

Posao: Poslovi povezani s ljudima, kao i oni gdje se traži kreativnost dobro su postavljeni, iako  će atmosfera na radnom mjestu biti pomalo turobna. Biće dana kad će vam zaista biti teško raditi zbog pada motivacije, ali imaćete dovoljno energije da izdržite i obavite sve što treba. Najžešći period na poslu bit će u 8. i 9. mjesecu kad će biti situacija da su stvari dovedene do usijanja ili potrebe da se ide na sve ili ništa. Stvari povezane s porodicom biće vaše utočište. Od jeseni ne ulazite u suvišne polemike.

Zdravlje: Snaga vas neće napuštati, no od ljeta će vam osjetljiviji dio tijela biti žuč i jetra. Vodite računa o prehrani i ako se ne nervirate, ništa nećete ni osjetiti.

Lav

Ljubav: Iza vas je bogata ljubavna godina kad ste mnoge stvari postavili tamo gdje im je i mjesto. Pred vama su mjeseci stabilizacije.U kućnom okruženju postojaće nemir ili situacije na koje nećete moći ostati ravnodušni. Neće vam biti drago jer će vam to uzimati dosta energije, no od 8. mjeseca i na dalje i to se rješava. Vezani će uživati, a samci će znati šta traže.

Posao: Priznaćete sebi da ste se malo ulijenili, a dijelom i zbog toga što su vam neke okolnosti išle na ruku. Vaši poslovni apetiti neće biti ništa manji, ali sad ćete morati uložiti i više energije da bi postigli rezultate.  Morate biti ekonomični sa snagama. Zato je važno primijeniti onu „strpljen,spašen“ i tri put promisliti prije nego što nešto uradite. Tako će biti do ljeta, a onda je već lakše.

Zdravlje: Do 8. mjeseca se štedite i dobro planirajte i organizujte svoj život kako bi izbjegli nepotrebno umaranje, a od sredine ljeta i u nastavku možete gotovo sve. Ipak, pazite da ne postanete naporni drugima oko sebe.

Djevica

Ljubav: S Jupiterom u svom znaku sve je moguće, ali kad je u izazovnim aspektima koji donose nerealne procjene, treba biti na zemlji. Ako se tako postavite, bićete i više nego zadovoljni svojim  životom. Oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos na najbolji mogući način, a samci će stalno nailaziti na dobre prilike.  Nakon 10.9. sve će vam više značiti sigurnost u vezi, pa ćete gledati da je učvrstite što je bolje moguće. U komunikaciji s drugima ove ćete godine biti direktniji, hrabriji, provokativniji. Pazite da ne pretjerate i neku dragu osobu ne odbijete od sebe.

Posao: Vjerovatno ćete iskoristiti sve blagodati tranzita Jupitera po vašem znaku, no samo ako budete realni i objektivni. U suprotnom, mogli bi se preračunati. Zato nije loše posavjetovati se s nekim trezvenim.  Blokade možete očekivati iz porodice. Drugi dio godine donosi nešto manje optimizma, ali više realnosti. Ono što ste postigli gledaćete da sačuvate i povećate.

Zdravlje: Mnogi će se udebljati ili pokvariti svoj stil života zbog sklonosti ka pretjerivanju u svim vrstama konzumacija.

Vaga

Ljubav: Nakon par godina turbulencija, vi ćete ovu godinu većinom doživjeti kao prijatnu, inspirativnu i podsticajnu za ljubav. Nepredvidivosti su  zanemarive  u poređenju s onim kroz što ste već prošli. Udrugom dijelu godine,  vi ćete procvjetati, a prilike za zadovoljstvo, sreću i lični  rast biće pred vamaidućih godinu dana. Oslanjajte se   na svoju intuiciju jer će vam ona donositi samo dobro.

Posao: Kako godina bude odmicala, vama će se kockice slagati sve više i više. Prvo ćete osjetiti da ste puno jači nego prije, potom ćete  riješiti sav onaj mali haos koji vas čeka. Bićete mentalno snažni i dobro fokusirani. Istovremeno ćete biti i preduzimljivi, a odlično ćete kombinovati maštu, ideje s aktivnostima, tako da će sve uroditi plodom. Kad već pomislite da ste napravili sasvim dovoljno i da je razlika između prije i sada zaista primjetna, na sve će se nadovezati ulazak Jupitera u Vagu od 10.9. koji će donijeti nove krupnije prilike za rast i razvoj, a vašoj sreći neće biti kraja.

Zdravlje: U svemu što budete činil prije svega slušajte svoj unutrašnji glas.

Škorpion

Ljubav: Možete očekivati zanimljivu ljubavnu godinu u kojoj ćete glavni pokretač događaja biti upravo vi. Nema ograničenja, osim da se eventualno ne preforsirate.  Oni u vezama biće zahtjevni prema partneru i neće mirovati. U svemu tome vodite računa da više uvažavate realitete, a manje budite vođeni maštom.  Istovremeno ćete voditi bogat društveni život

Posao:  Biće dana kad nećete moći predahnuti ili ćete čeznuti za mirom na nekom pustom ostrvu. U vama i oko vas biće gužva i izazova kojim ćete morati odgovoriti predanim radom. Naoružajte se strpljenjem i racionalno rasporedite snage kako ne biste pregorjeli. Dotok novca biće neobičan – čas će izgledati kao da je sve blokirano, a onda će se neočekivano otvoriti kanali. Zato rasporedite troškove, dobro planirajte izdatke. Od jeseni će sve biti mirnije, a stvari će ići svojim uhodnim tokom.

Zdravlje: Moguće su smetnje akutnog karaktera poput prolaznih upala zbog prekomjernog rada, stresa ili groznica. Sve to možete lako izbjeći redovnim opuštanjem.

Strijelac

Ljubav: Pred vama je složena ljubavna godina. Vaša će očekivanja u ličnim odnosima postati ozbiljnija, zahtjevnija ili će vas život navesti na to.  Preispitivaćete svijet u sebi i sebe u svijetu, pa će kod nekih njihovi partneri imati osjećaj da su zanemareni. Takođe ćete biti skloni nerealnim procjenama, pa je jako važno da se držite činjenica.

Posao: Ako pitate bilo kog iz vaše radne okoline šta je novo s vama, reći će vam da ste se  uozbiljili. Mnogi će krenuti  u dublju inventuru svojih poslovnih želja, prioriteta, sposobnosti i ciljeva u profesionalnom pogledu. Učini li vam se da su zidovi i prepreke prevelike, ne tugujte, jer to je tu samo zato da vas ojača i učini zrelijim i spremnijim na još veća djela.  Ovo je godina  iskušenja kad postavljate važne temelje za poslovne rezultate koji će se pamtiti godinama.

Zdravlje:Melanholija, depresivne faze i deziluzionizam – sve to možete pobijediti ili bar ublažiti ako odete među ljude. I najbezazleniji neobavezni razgovor unijeće dašak svjetlosti u vaš život. Čovjek je čovjeku lijek.

Jarac

Ljubav: Visoki ideali i sklonost ka tačno određenoj  osobi biće vam vodilja u građenju ličnih odnosa ove godine. Nećete ići ispod kriterijuma, a ako ne nađete ono što tražite, posvećivaćete se poslu i vjerovati u ljepše sutra. Ono što je još karakteristično za ovu godinu je da ćete rado i često izbivati iz kućnog okruženja. Ako ste u dužoj vezi ili braku, vaša težnja prema poslovnim postignućima biće  dominantna, pa će se partner(ka) možda osjećati malo zanemareno.

Posao:Djelovaćete na više frontova, no uvijek s istim ciljem: uspjeti. To vam je u duši. Ono po čemu ćete pamtiti ovu godinu biće obnova, preporađanje i to u skladu s vašim istinskim idealima. Neki će tako pokrenuti projekte o kojim su dugo sanjali, a vjerovatno se radi o dugoročnijim poslovima. Drugi će doći do izražaja na radnom mjestu zbog svoje sposobnosti da zamišljeno sprovedu u djelo. Mnogi će vam zavidjeti  ali će se okrenuti protiv njih.

Zdravlje: Bićete zdravi, snažni, spremni na mnoge poduhvate. Zračićete energijom.   Za one koji vas ne razumiju nećete brinuti, jer vi znate istinu.

Vodolija

Ljubav: Vjerovatno ste tokom prošle godine razbistrili neke stvari u pogledu svoje dugotrajne veze  Gradićete svoje odnose korak po korak i nećete ludovati. Biće to dobrodošlo zrelije promišljanje, a druga strana će vam sve više vjerovati. Utoliko možete očekivati poboljšanja, a naročito u drugom dijelu godine. Ništa na silu, nego mirom i uvažavanjem, dijalogom.

Posao: U većini poslova možete očekivati podršku  drugih. Ako radite sami, slobodno pitajte za savjet ili će vam nalaženje ulagača ići od ruke. Od jeseni jačaju kontakti s inostranstvom. Cijelu godinu dobro su postavljeni i poslovi povezani s kontaktima, učenjem, pa i putovanjima.  Manji problemi mogući su zbog nedostatka energije u prvom dijelu godine, pa se pobrinite da sve unaprijed dobro organizujete. Neki se neće slagati sa šefovima, ali neka ne ulaze u dublje rasprave s njima jer će se to pokazati kao pucanj u prazno.

Zdravlje: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte kako biste imali snage za sve što vam dolazi.

Ribe

Ljubav: Brkanje mašte i stvarnosti biće glavno obilježje vaših ličnih  odnosa sve do jeseni. Mogući su nesporazumi ili pak sretne okolnosti u kojim ni sami nećete znati da ste imali više sreće nego pameti. Važno je da se držite činjenica  i da tako donosite procjene. Sve drugo zanemarite, ono vam se samo loše čini. Nakon 10.9. moći ćete bistrije vidjeti, ali će još uvijek  postojati određena ograničenja.

Posao: Ovu godinu vjerovatno ćete zapamtiti po tome što će vam se povremeno činiti da se pred vas postavljaju izazovi. Mnogi će padati kao kruške. Kako ćete proći? Tako da se čvrsto držite samo provjerenih obrazaca, samo realnih opcija, samo činjenica. Ništa rizično, metafizički ili eksperimentalno ne dolazi u obzir. Možete primijeniti maštu u poslu, ali samo na provjerenim podlogama. Neka vas ne zavedu tuđa obećanja, jer nisu na stabilnim nogama. Od jeseni stvari izgledaju bolje, a vi jačate.

Zdravlje:  Potrudite se da uvedete  red u svoje životne navike i da ne zavisite od drugih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com