Uhapšen osumnjičeni za paljenje vozila Kalezića, pa pušten - Volim Podgoricu

Uhapšen osumnjičeni za paljenje vozila Kalezića, pa pušten

Barska policija uhapsila je juče Z.S. iz Sutomora zbog osnovane sumnje da je podmetnuo požar na automobile bivšeg predsjednika Državne izborne komisije Ivana Kalezića.

Kako prenosi Jedro.me, osumnjičeni je prema saznanjima iz krugova bliskih istrazi pred policijskim inspektorima priznao izvršenje krivičnog djela, a kao motiv je naveo to što je Kalezićeva supruga, advokatica, u jednom sudskom sporu zastupala stranku suprotstavljenu Z.S.

Osumnjičeni je potom uz krivičnu prijavu priveden dežurnom osnovnom tužiocu u Baru Ireni Rajković koja je saopštila da je Z.S. u tužilaštvu negirao izvršenje krivičnog djela, te da je pušten zbog nedostatka dokaza.

Iz kuće osumnjičenog su inače izuzeti nekoliko uzoraka koji će biti vještačeni.

U požaru koji je planuo na parkingu u ulici Mila Boškovića H 6, u nedjelju 27. decembra oko 04:30 sati, vatra je buknula na automobilu Kalezića marke Reno Megan koji je potpuno uništen, a potom se proširila na još dva vozila koja su bila sa lijeve i desne strane Renoa- na Audi 4 karavan Obrena Jeknića, koji je takođe uništen, te na Audi Q3 Dragana Vukčevića koji je pretrpio manje oštećenje.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com