AKO VIDITE NEBOJŠU, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Rekao ženi da poljubi djecu, pa nestao! - Volim Podgoricu

AKO VIDITE NEBOJŠU, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Rekao ženi da poljubi djecu, pa nestao!

Porodica Nebojše Krstića (36) iz Prokuplja koji je nestao u srijedu, dan prije Nove godine, sumnja da je on izvršio samoubistvo i da ima zelenaške dugove. Supruga Ivana kaže da je poslednji kontakt sa njim imala u srijedu 30. decembra oko 13 časova, a da su se poslednji put čuli telefonom sat ili dva nakon toga. Od tada, Nebojši se gubi svaki trag, a na mobilni telefon je nedostupan.

Prilikom izlaska iz kuće, povjerio mi se da ide kod kolege da pozajmi 200 evra jer mu, kako je rekao, gori pod nogama i da mora da nađe pare kako zna. Nisam posumnjala da je toliko strašno, jer nije u pitanju velika svota novca. Međutim, sat ili dva nakon toga pozvao me je i uzbuđenim glasom rekao da nas voli najviše na svijetu, da poljubim djecu i da je bolje da se sam ubije nego da ga drugi ubiju, a da djeca to gledaju. Nakon toga je prekinuo vezu i od tada mu se gubi svaki trag, a telefon je bio nedostupan – priča za Alo vidno potrešena supruga Ivana.

Prema njenim riječima, Nebojša je rekao i tačno mjesto gde se nalazi – dvije stijene sa drvetom u sredini na Rastovničkom jezeru nedaleko od Prokuplja. Odmah nakon toga otišla je u policiju i prijavila slučaj. Kasnije, tokom dana, sa prijateljima i porodicom pokušala je da ga nađe. Obišli su prostor oko jezera, pronašli su i mjesto koje je u telefonskom razgovoru opisao, ga nisu pronašli.

– Zvala sam njegove drugove, raspitivala se da nije bio kod nekoga. Jedan od njih mi je potvrdio da ga je vidio i da mu je Nebojša tražio na zajam 200 evra, ali da ovaj nije imao kod sebe i da mu nije dao. Poslednji put je viđen nedaleko od jezera i plašim se samo da nije uradio ono najgore –kaže Ivana.

Bio je odgovoran i pošten čovjek. Nije bio agresivan, a djecu i mene nikada nije udario niti na bilo koji način povrijedio. Ništa prije ovog događaja nije ukazivalo da ima bilo kakav ozbiljan problem, nikada mi nije pričao da ima dugove. Drugovi mi kažu da je svraćao u kladionicu, ali da nije ostavljao ozbiljne pare zbog kojih bi se zajmio i zapao u zelenaške kamate – dodaje ona.

Nebojša je imao stalni radni odnos u jednoj prokupačkoj pekari, gdje radi već desetak i više godina. Nije imao problema sa zakonom. Živio je sa porodicom skromno i niko ne može da vjeruje da se zbog dugova ubio, pogotovo ne zbog 200 evra koje je pominjao i tražio na zajam. Sa suprugom Ivanom je 16 godina u braku, nikada nisu imali ozbiljnijih problema a ima i dvoje djece, devojčicu J. (15) i sina M. (12).

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

U prokupačkoj policiji su potvrdili da je 30. decembra prijavljen slučaj nestale osobe i da policija intenzivno radi na tom slučaju, ali nisu željeli da otkriju više podataka. Nezvanično saznaje Alo i da je policija više puta obilazila teren oko jezera, ali da nisu pronašli nikakve tragove.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com