Ovaj napitak eliminiše iz organizma teške metale i ćelije tumora, zaustavlja širenje metastaza - Volim Podgoricu

Ovaj napitak eliminiše iz organizma teške metale i ćelije tumora, zaustavlja širenje metastaza

Napitak eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide, kao i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

Posebno se preporučuje stanovnicima oblasti koje su bile pogođene radioaktivnim zračenjem. Nemojte misliti da će korišćenje samo ovog recepta izliječiti teže oblike raka, ali može da pomogne kod početnog stadijuma ukoliko se otkrije na vrijeme.

Potrebno vam je: čaša suvog ili svježeg lišća rosopasa, čaša šećera, 3 litra kozje surutke, i jedna kašičica svježe kisele pavlake, velika tegla,  gaza i jedan kamen.

Od gaze sašijte kesicu i sipajte u nju rosopas i kamen pa stavite kesicu na dno velike tegle. Kamen stavljamo da kesica ne bi isplivala na površinu. Zatim sipajte surutku, kisjelu pavlaku i šećer.

Teglu pokrijte sa nekoliko slojeva gaze i vežite gumicom, da ne bi ulazili insekti. Neka tegla ostane na tamnom, toplom mjestu, tokom dvije sedmice.

Posle dvije sedmice kvas je gotov, a on čisti i regeneriše cijeli organizam. Pijte pola sata prije jela po pola čaše ovog kvasa koji će u potpunosti regenerisati epitel vaših organa za varenje. On eliminiše iz organizma i teške metale  i radionukleide.

Takođe eliminiše i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

(prirodna-medicina-recepti.com)

2 komentara

  1. Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com