BLAGOJE J.(73) JE PRED PORODICOM POKUŠAO DA OBLJUBI TAŠTU D. K. (83)! Pričao joj SEKSI VICEVE i dodirivao joj intimne djelove tijela - Volim Podgoricu

BLAGOJE J.(73) JE PRED PORODICOM POKUŠAO DA OBLJUBI TAŠTU D. K. (83)! Pričao joj SEKSI VICEVE i dodirivao joj intimne djelove tijela

Blagoja J. (71) iz Novog Sada uhapsila je novosadska kriminalistička policija zbog sumnje da je navodno pokušao da obljubi taštu D. K. (83) u porodičnoj kući u Petrovaradinu. Srećom, Blagojev sin je na vrijeme pozvao policiju, koja je privela Blagoja i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

Kako prenosi “Alo!” čitava porodica se okupila pred novogodišnje praznike u porodičnoj kući u Petrovaradinu i ništa nije ukazivalo na to da će biti problema, osim što je Blagoje već od samog dolaska počeo da brzo pije alkohol. Ipak, on nikada nije pravio veće probleme, pa su svi mislili da će se sve završiti na nekoj pogrešno izrečenoj šali.

Blagoje je, prema pisanju ovog lista, navodno, počeo verbalno da maltretira osamdesettrogodišnju taštu i da joj priča razne viceve sa seksualnom konotacijom. Njegov sin ga je više puta opominjao, pokušavao da ga smiri i nagovori da prestane da pije, kao i da mu skrene pažnju na to da se veoma ružno ponaša. Međutim, Blagoje nije htio da sluša. Kada je popio veću količinu alkohola, pokušavao je da dodiruje taštu po intimnim djelovima tijela. Tada je njegovom sinu dozlogrdilo i pozvao je policiju.

Patrola je zajedno sa inspektorima kriminalističke policije došla u kuću u kojoj je osumnjičeni pravio probleme. On je uhapšen na osnovu izjava svih ukućana i odveden je u policijsku stanicu na triježnjenje. Određeno mu je i zadržavanje do 48 sati. Posle toga je sproveden nadležnom dežurnom tužiocu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com