Krcić: U Kotoru za praznike 2.000 gostiju iz okruženja - Volim Podgoricu

Krcić: U Kotoru za praznike 2.000 gostiju iz okruženja

Direktor Turističke organizacije Kotor Mirza Krcić kazao je da u novogodišnjoj noći u gradu bilo preko dvije hiljade gostiju sa strane, a da je proteklih dana Kotor posjetilo oko 5.000 stranih i domaćih gostiju.

Manifestacija “Od Božića do Božića” polako ulazi u završnu fazu. Kotorska Turistička organizacija je zadovoljna postignutim, tim prije što je prvi put organizovala nešto potpuno drugačije od onoga što su nudili ostali turistički centri Crne Gore.

Program “Od Božića do Božića“ počeo je 22. decembra prošle godine i traje sve do 8. januara ove.

Mirza Krcić, direktor kotorske Turističke organizacije, posebno je istakao novogodišnju noć i koncerte 1. januara kada je u rock'n'roll fazonu dočekana Nova godina.

Posebno raduje, kazao je on, što je Kotor imao  brojne goste, posebno sa područja bivše Jugoslavije koji su ciljano došli u grad.

Da su se dobro proveli potvrđuje veliki broj mejlova koje Turistička organizacija dobija ovih dana i komunikacija putem društvenih mreža, naročito Facebook stranice ove organizacije.

Javljaju se gosti iz Baške vode, Makarske, Dubrovnika, Rijeke, Čačka, Beograda, Sarajeva.

Gosti su izabrali Kotor s namjerom da novogodišnje praznike, kako su sami kazali, provedu u gradu koji svojom ljepotom prosto plijeni i koji zna da ugosti i pruži pravi doživljaj.

On kaže da je novogodišnjoj noći bilo preko dvije hiljade gostiju sa strane, a proteklih dana je Kotor posjetilo oko 5.000 stranih i domaćih gostiju.

“Potpuno drugačiji doček Nove godine se pokazao opravdanim. Naša očekivanja su zadovoljena i ono što je najvažnije, sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta”, kazao je Krcić.

On je posebno istakao dobru i kvalitetnu saradnju sa službama koje su uradile svoj dio posla kvalitetno i na pravi način.

“To su prvenstveno Komunalno preduzeće Kotor, Uprava policije, Služba zaštite i spašavanja, obezbjeđenje Security vektor i Nikšića, Hitna medicinska pomoć i svi ostali koji su doprinijeli da sve protekne u najboljem redu”, naveo je on.

Za nekoliko dana, tačnije 8. januara, završava se manifestacija “Od Božića do Božića”.

“Svakako da slijede opsežne analize kako bi se dobila kompletna slika koja će poslužiti kao polazna osnova za organizaciju naredne godine. Biće to prilika da se uoče mogući propusti koje zadovoljna publika svakako nije mogla da osjeti. Nakon ove manifestacija, kotorska Turistička organizacija okreće se redovnim djelatnostima u ovo doba godine. To su sajamske manifestacije gdje se Kotor mora predstaviti u svijetlu koje zahtjeva grad Svjetske kulturne i prirodne baštine. Nakon ovako kvalitetne organizacije Nove godine, o kojoj se svakako priča, biće to znatno lakše nego do sada”, rekao je Krcić.

(Skala radio)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com