SRPSKI POLICAJCI PROTIV DJECE IZBJEGLICA! (VIDEO) - Volim Podgoricu

SRPSKI POLICAJCI PROTIV DJECE IZBJEGLICA! (VIDEO)

Video snimak pod nazivom “srpska policija protiv djece izbjeglica”, na kome se vidi igra u snijegu policajaca i djece u izbegličkom kampu u Šidu širi se internetom.

Snimak je djelo koordinatora Komesarijata za izbjeglice Nemanje Božovića, a sa njegovog Fejsbuk profila se preselio i na Tviter i Jutjub.

Kratak video klip prikazuje dvojicu policajaca kako se uz puno smjeha grudvaju sa izbjegličkom djecom, a jedan od njih djecu “snabdijeva municijom” kako bi mogli da gađaju kolegu.

“Srbi su uvijek bili na lošem glasu. Izbjeglička kriza je svijetu pokazala istinu o srpskom narodu. Srbi su otvorili svoje kuće, duše i novčanike za ove ljude, dok to ne rade Makedonci, Mađari i druge komšije. Postoji mnogo slučajeva brutalnosti protiv izbeglica”, navodi na svom Jutjub kanalu Amerikanac Čarls Keter, koji živi i radi u Srbiji.

Snimak iz Šida je za prvih 12 sati pogledalo više od 80.000 ljudi.

Svet je prošle godine obišla i fotografija policajca Redžepija Arifija, koji je nježno zagrlio sirijskog dječaka i izazvao talas emocija i ukazao na potrebu da se izbjeglice dočekaju kao ljudi na putu ka boljem životu.

Pogledajte ovaj emotivan video snimak:

https://www.facebook.com/sernemanja/videos/10208335648809593/

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com