Hoteli Bianca i Avala popunjeni za Novu godinu - Volim Podgoricu

Hoteli Bianca i Avala popunjeni za Novu godinu

Hoteli Bianca i Avala su za Novu godinu zabilježili rekordnu posjećenost, saopšteno je iz kompanije Beppler & Jacobson Montenegro.

Popunjenost hotela Bianca za Novu godinu je bila 100 odsto, čime je, kako je saopšteno, opravdao epitet lidera turističke privrede sjevera Crne Gore.

Domaćih, kao i gostiju iz Rusije i Albanije, bilo je ukupno 300.

“Sezonu smo počeli punim kapacitetima u periodu decembra i tako ušli u novogodišnje praznike. Rezultat uloženih napora posljednjih nekoliko godina, doprinio je porastu interesovanja gostiju posebno iz regiona”, kazao je menadžer hotela, Nemanja Kuljić.

On je rekao da su u hotelu zadovoljni što su ispunili očekivanja gostiju iako u Kolašinu nije bilo snijega koji bi upotpunio prazničnu idilu.

“Nakon praznika očekuje nas visoka popunjenost sa povoljnim ponudama zimskih paket aranžmana. Kako su sada na ski centru pojedine žičare u funkciji, što znači da se očekuje i više snijega za uživanje u zimskim sportovima, a mi realno uspješnu sezonu i mnogo više zadovoljnih gostiju”, dodao je Kuljić.

Menadžer prodaje u hotelu Avala, Jovana Đukanović, kazala je da je taj elitni budvanski hotel takođe ostvario dobre rezultate.

“Novu godinu dočekalo je preko 700 gostiju iz Crne Gore, Srbije, Albanije,Rusije, Bugarske, Azerbejdžana, Ukrajine, Bjelorusije i Turske”, kazala je Đukanović.

Za goste iz Rusije, Ukrajine, Azerbejdžana i Bugarske, hotel Avala je organizovao poseban gala doček Nove godine u svom Aperitiv baru.

“U našem restoranu Bruno je bio organizovan poseban doček za domaće goste, uz muziku lokalnog benda”, kazala je Đukanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com