Dejanu Jevtoviću (40) ukrali 13 pečenih prasića i 3 jagnjeta! - Volim Podgoricu

Dejanu Jevtoviću (40) ukrali 13 pečenih prasića i 3 jagnjeta!

Pečenjari “Uranak-Elez” iz Gornjeg Milaniovca ukraden je kombi u kome se nalazilo 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, a isporuka je bila spremljena za kupce u Beogradu, saopštila je policija, prenose srpski mediji.

Ova pečenjara ima svoju prodavnicu na Zelenom vencu u Beogradu i pečeni prasići i jaganjci dopremljeni su u subotu oko osam časova “pikapom”, na kome je vidno bio ispisan naziv, kako bi kupci blagovremeno preuzeli pečenje.

Vlasnik pečenjare Dejan Jevtović (40) za agenciju Beta je izjavio da je radnik parkirao vozilo ispred prodavnice, pri čemu nije uzeo ključeve, i izašao da se preobuče kako bi iznio pečenu prasad i jagnjad.

“Poslije tri-četiri minuta se pojavio ispred prodavnice ali nigdje nije bilo vozila, jer su lopovi uspjeli da ga pokrenu i odu u nepoznatom pravcu a da niko od kupaca niti prolaznika ništa nije vidio”, kaže Jevtović.

On ističe da je ukupna šteta oko 5.000 eura jer samo vozilo vrijedi polovinu ove sume.

Ova pečenjara godinama priprema pečenje za svoju prodavnicu u Beogradu i to svako jutro transportuje na Zeleni venac, jer je sva roba unaprijed naručena.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com