EKSKLUZIVNO DIREKTAN SUDAR: Fotografije udesa u kome je povrijeđen Veljko Ražnatović - Volim Podgoricu

EKSKLUZIVNO DIREKTAN SUDAR: Fotografije udesa u kome je povrijeđen Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović (20), sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, povrijeđen je u subotu u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod Modriče u Republici Srpskoj.

Ražnatović je van životne opasnosti, a zadobio je prelom ručnog zgloba i stavljena mu je medicinska kragna.

Foto: kurir.rs

– Tri lica zadobila su povrede u sudaru dva vozila u mjestu Pisari, opština Modriča – saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Foto: kurir.rs

Nesreća se dogodila oko 14 časova, kad se „audi A8“, kojim je upravljao Nikola V. i u kojem se na mestu suvozača nalazio Cecin sin, direktno sudario s „reno lagunom“ kojom je upravljao Milan S. iz Šamca.

Foto: kurir.rs

Dobio kragnu

– Velikim čudom je izbjegnuta tragedija jer je to bio jak i direktan sudar. Veljko je putovao zajedno sa svojim drugom Nikolom V. a ispred njih se kretao automobil koji je naglo zakočio a pritom nije dao ni migavac kad je skrenuo udesno.

Foto: kurir.rs

Veljkov drug je, kako bi izbjegao sudar, prešao u lijevu traku i direktno se sudario s „renoom“. Najvažnije je da su učesnici u udesu živi – kazao je izvor Kurira i dodao da je policija, koja je obezbjeđivala mjesto nesreće, bila vrlo neprijatna prema slučajnim prolaznicima, koje je tjerala.

Foto: kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com