VELJKO RAŽNATOVIĆ IMAO UDES: Teže je povrijeđen ali je odmah nazvao Cecu - Volim Podgoricu

VELJKO RAŽNATOVIĆ IMAO UDES: Teže je povrijeđen ali je odmah nazvao Cecu

Sin folk zvijezde Cece Ražnatović, Veljko, doživio je juče saobraćajni udes u Republici Srpskoj, u kojem je zadobio prelom šake.

Nesreća se dogodila kada je automobil iz suprotnog pravca udario u auto kojim je upravljao Veljkov prijatelj.

“Saobraćajna nesreća se dogodila kod mjesta Šamac, kada su Veljko i njegov drug, koji je upravljao vozilom, pokušali da izbjegnu nesavjesnog vozača iz suprotnog smjera. Naime, čovjek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišli i izbjegli da ga udare, vozač automobila u kojem je sjedio Cecin nasljednik je skrenuo ulijevo i tako naletio na automobil koji im je išao u susret”, kazao je za Blic izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Kako saznaje taj list, Veljko i njegov drug imaju teže povrede, ali su van životne opasnosti. Odmah nakon udesa pozvana je hitna pomoć, a Veljko i njegov prijatelj primljeni su u Dom zdravlja. Cecinom nasljedniku ustanovljen je prelom šake, a doktori su mu stavili i medicinsku kragnu oko vrata iz preventivnih razloga.

“Veljko je odmah obavijestio majku o nesreći i uvjerio je da je sve u redu”, tvrdi izvor Blica, koji je objasnio da su Veljku preventivno urađena sva snimanja, ali će dodatnim analizama biti podvrgnut i danas.

Inače, Veljko već nekoliko mjeseci živi u Banjaluci gdje studira psihologiju.

Portparol CJB u Doboju Ljerka Stanimirović potvrdila je za Blic da je došlo do saobraćajne nesreće u opštini Šamac.

“U nesreći koja se dogodila oko 14 časova učestvovala su dva vozila – ‘audi A6’ i ‘reno laguna’. U ‘audiju’ je na mjestu vozača bio N. V, dok je na mjestu suvozača sjedio V. R. U ‘renou’ se nalazio samo vozač automobila, a sva trojica su zadobili povrede. Zbog toga su prebačeni u Dom zdravlja u Šamcu, gdje im je ukazana pomoć”, kazala je Stanimirovićeva.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com