Nebojša Šofranac demantovao da je ikada prijetio i vrijeđao Cimbaljevića - Volim Podgoricu

Nebojša Šofranac demantovao da je ikada prijetio i vrijeđao Cimbaljevića

Sportski novinar Nebojša Šofranac tvrdi da nikada nije prijetio, niti vrijeđao LGBT populaciju, već da je neko, sa lažnog profila, koji ne pripada njemu, omalovažavao te ljude.

“Na Fejsbuku ima više lažnih profila na moje ime. To što je rečeno tada, ne podudara se sa mojim stavovima, niti ja mislim tako”, rekao je Šofranac “Vijestima”.

Podsjetimo, iz NVO LGBT Forum Progres su saopštili da se Šofranac nikada nije izvinio za uvrede i prijetnje iznesene na račun LGBT osoba.

Nebojša Šofranac je prema njihovim tvrdnjama iznio uvrede na račun LGBT osoba u cjelosti.

“N.Š. je uputio sljedeće poruke: “Pe…ino nemoj da ti je..m mater, ruglo jedno, iskopaćemo vas. Tebe će moji prijatelji da eliminišu s lica zemlje izrode sve ti je..m. Ovo je samo prijetnja, tek ćeš da vidiš što te čeka i na što smo spremni ja i moji prijatelji iz bloka 5. Mi smo djeca podgorička svima nam je mila pi..a”. “Ja jesam javna ličnost i prvi sam u Crnoj Gori digao glas protiv vas jer je za mene a i za 99 odsto građana majke naše Crne Gore, to što vi radite u najmanju ruku skandalozno. Mene iskreno ne zanima što vi radite u privatnom životu, ali zašto da šetate sa ponosom? Kojim ponosom ped…o?”Bolesniče raspali sve ti zak…m jer ti ga neću je..t zbog toga što su ti možda i oni koji su te napravili bolesni…. Čekamo Vas!!!””, kazali su u ovoj NVO.

Pročitajte saopštenje LGBT Foruma progres poslato juče:

PODGORICA: Sportski novinar sa RTCG-a N.Š. PRIJETIO Cimbaljeviću, a nije se izvinio

 

1 komentar

  1. After study some of the blog posts for your site now, and i genuinely like your strategy for blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and will also be checking back soon. Pls check out my website also and inform me what you believe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com