EPCG: U ponedjeljak bez struje djelovi Podgorice, Nikšića i Andrijevice - Volim Podgoricu

EPCG: U ponedjeljak bez struje djelovi Podgorice, Nikšića i Andrijevice

Podgorica

-Zbog radova na kablu Centar-Gorica stara, u ponedjeljak 18.januara, u terminu od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Zlatice, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, Repetitor Sjenica, dio Meduna, Gornji i Donji Rogami, Miletine njive, Vranjske njive, dio Veljeg brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola strana i dio naselja oko trafostanice Zagorič.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u reonu trafostanice Ibričevina, u ponedjeljak 18.januara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Ibričevina.

-Zbog radova u reonu trafostanice 4.jula, u ponedjeljak 18.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice 4.jula (u okolini vrtića i Elevator-a).

Nikšić

-Zbog radova na dalekovodu Vrtac koji napaja Gitans Petrol pumpu, u subotu 16.januara, sa počecima u 10 i u 15 sati, u trajanju od po 15 minuta,   bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Broćanca, Široke ulice I oko Geosonde.

Andrijevica

-Zbog radova na dalekovodu Zaostro, u ponedjeljak 18.januara, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Zaostro, Crvljevine, Skakavac, Štitare, Bubanje, Ruišta, Donji Talum, Kips I Izbjegličko naselje Rudeš.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

1 komentar

  1. I must test with you here. Which is not one thing I normally do! I enjoy studying a submit that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com