KAO U FILMU Branko Radulović izazvao udes kod Dalija, naišao Ranko i pokušao da smiri strasti! - Volim Podgoricu

KAO U FILMU Branko Radulović izazvao udes kod Dalija, naišao Ranko i pokušao da smiri strasti!

Potpredsjednik Skupštine Branko Radulović (66) vinovnik je saobraćajnog udesa, koji se juče dogodio na kružnom toku kod podgoričkog restorana Dali, a koji je završen asistencijom policije, ali i predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića.

Dnevne novine saznaju da je Radulović ulazeći u kružni tok otpozadi udario “BMW X6”, za čijim upravljačem je bio Podgoričanin Goran Grebović (66), vlasnik servisa za BMW-ova vozila, koji, uprkos insistiranju Radulovića nije pristao na nagodbu, već je tražio policijski uviđaj.

“Neobično smiren Radulović je vadio vizit karticu i nudio je Greboviću, tvrdeći da će platiti štetu. Međutim, on je bio isključiv, nije pristajao na nagodbu. Na kružnom toku se napravio zastoj, a na okolnim trotoarima gužva od pješaka, koji su pomno pratili poslanika u nesvakidašnjoj ulozi. Još neobičniji momenat je bio kada se na mjestu nezgode odjednom obreo i Ranko Krivokapić, koji je vjerovatno slučajno naišao. Kako su tenzije između Radulovića i Grebovića bile podignute, Krivokapić je pokušao da ih smiri. Ubrzo su pristigle tri policijske patrole”, ispričao je DN jedan od očevidaca.

Nakon toga, kako je objasnio, vozila su pomjerena na jednu od bulevarskih traka, kako bi se saobraćaj nesmetano odvijao, a rasprava aktera sudara je nastavljena.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, na licu mjesta se potom pojavio i Radulovićev sin Petar (34), koji je navodno vrijeđao i prijetio Greboviću, zbog čega je od njega uzeta izjava u policiji.

Dok će predmet o saobraćajnom sudaru sa materijalnom štetom ići u redovnom postupku, tužilaštvo će se naknadno izjasniti da li u postupanju Petra Radulovića ima elemenata prekršaja. To će se znati nakon što Grebović danas bude dao izjavu u policiji, saznaju Dnevne novine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com