Krivokapić nije bio na mjestu udesa u kome je učestvovao Radulović - Volim Podgoricu

Krivokapić nije bio na mjestu udesa u kome je učestvovao Radulović

Iz kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore demantovali su navode da jeRanko Krivokapić juče bio na mjestu gdje se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao potpredsjednik Branko Radulović.

Dnevne novine su danas objavile da je potpredsjednik Skupštine Branko Radulović (66) vinovnik saobraćajnog udesa, koji se juče dogodio na kružnom toku kod podgoričkog restorana Dali, a koji je završen asistencijom policije, ali i predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića.

Radulović je, ulazeći u kružni tok otpozadi udario “BMW X6”, za čijim upravljačem je bio Podgoričanin Goran Grebović (66), vlasnik servisa za BMW-ova vozila, koji, uprkos insistiranju Radulovića nije pristao na nagodbu, već je tražio policijski uviđaj.

“Neobično smiren Radulović je vadio vizit karticu i nudio je Greboviću, tvrdeći da će platiti štetu. Međutim, on je bio isključiv, nije pristajao na nagodbu. Na kružnom toku se napravio zastoj, a na okolnim trotoarima gužva od pješaka, koji su pomno pratili poslanika u nesvakidašnjoj ulozi. Još neobičniji momenat je bio kada se na mjestu nezgode odjednom obreo i Ranko Krivokapić, koji je vjerovatno slučajno naišao. Kako su tenzije između Radulovića i Grebovića bile podignute, Krivokapić je pokušao da ih smiri. Ubrzo su pristigle tri policijske patrole”, ispričao je DN jedan od očevidaca.

Iz kabineta predsjednika Skupštine danas su demantovali te navode.

“Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić juče nije bio na mjestu gdje se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako se navodi, učestvovao potpredsjednik Branko Radulović i da nije ni na jedan način posredovao ili imao bilo koju aktivnost u tom smislu”, poručili su iz Krivokapićevog kabineta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com