Počelo prijavljivanje za Sunčanu puzijadu i maskenbal - Volim Podgoricu

Počelo prijavljivanje za Sunčanu puzijadu i maskenbal

Agencija Memento marketing i komunikacije organizuje u subotu, 23. januara u šoping molu Delta City u Podgorici Sunčane igrarije, zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca. U toku manifestacije biće održana Sunčana Violeta puzijada, Sniježičanstvenim maskenbal i brojni drugi zabavni sadržaji za mališane i njihove roditelje, saopšteno je iz te Agencije.

Prijavljivanje za zimsko izdanje Sunčane Violeta puzijade počelo je danas u devet časova, a pravo učešća u najpopularnijem takmičenju za najmlađe imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale.

“S obzirom na to da za puzijadu vlada veliko interesovanje, a da je broj takmičarskih mjesta ograničen na 90, pozivamo roditelje da što prije pošalju prijave kako ne bi zakasnili. U septembarskom izdanju takmičenja sva takmičarska mjesta su popunjena za nepuna 24 sata”, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento, Danijela Knežević.

Prijavljivanje se vrši putem Facebook stranice Dan Sunca ili mail adrese: [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

Kako navode iz Agencije, takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa Sunčanih igrarija, od 10.30 i od 17.30 časova.

Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Violeta, obezbijediće poklone za sve učesnike osme crnogorske puzijade, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

U toku je i prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal, tematsku feštu pod maskama.

“U prethodna dva izdanja Sunčanih igrarija organizovali smo tematsku feštu pod maskama i interesovanje je bilo veliko pa smo odlučili da Sniježičanstveni maskenbal uvrstimo kao stalni segment programa zimskog izdanja sunčanog druženja. Mališani će i ovog puta imati zadatak da osmisle masku na temu zima i zimske radosti, a četvoročlani žiri će proglasiti najbolje u pet kategorija: najkreativnija maska, najoriginalnija maska, najveseliji dječak, najveselija djevojčica, najmlađi učesnik ili učesnica, a dodijeliće i posebnu nagradu žirija. Pravo učešća će imati djeca do 14 godina, a fešta će se održati u popodnevnom dijelu manifestacije, od 19 časova”, objašnjava Knežević.

Prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal vrši se takođe putem njihove Facebook stranice ili na email adresu. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

Zimsko izdanje dječije manifestacije Dan Sunca organizuje se četvrtu godinu zaredom. U okviru cjelodnevnog programa mališani imaju priliku da učestvuju u brojnim zabavnim sadržajima i na najljepši način privedu kraju svoj zimski raspust.

2 komentara

  1. Can I simply say what a relief to seek out someone who truly is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know tips on how to deliver an issue to light and make it important. Extra folks have to learn this and understand this facet of the story. I cant consider youre not more widespread since you definitely have the gift.

  2. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and today each time a comment is added I am four emails with the same comment. Will there be however you can get rid of me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com