Afere Kopirajt i Bulevar: Delić, Klisić i Faust braniće se sa slobode - Volim Podgoricu

Afere Kopirajt i Bulevar: Delić, Klisić i Faust braniće se sa slobode

Bivši pipadnik obezbjeđenja Svetozara Marovića Budvanin Borislav Delić, koji je prije tri dana uhapšen po nalogu Specijalnog tužilaštva u slučajevima Kopirajt i Bulevar, pušten je jutros da se brani sa slobode, javlja portal Vijesti.

Na slobodi su i Milo Klisić i njemački državljanin Njemačke Ginter Faust, koji su kao i Delić, 14. januara u Budvi uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u višemilionskim malverzacijama.

Pored njih, istog dana su uhapšeni i Katarina Radišević, Novka Baćević i Slavka Kovačević koje su, nakon saslušanja u Tužilaštvu, puštene su da se brane sa slobode.

Budvani su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili više produženih krivičnih djela zloupotreba službenog položaja putem pomaganja na organizovan način.

Njihovo hapšenje je nastavak započetih tužilačko–policijskih aktivnosti u predmetima “WTE”, “Bulevar Bečići” i “Copyright” (Kopirajt).

Slučaj “Kopirajt” stavlja se na teret i bivšem predsjedniku opštine Budva Lazaru Rađenoviću, koji je prije dva dana napustio istražni zavor, jer Tužilaštvo nije zatražilo produženje pritvora.

1 komentar

  1. In this grand pattern of things you’ll get an A just for hard work. Exactly where you confused me personally was first on your specifics. As people say, the devil is in the details… And that could not be more accurate here. Having said that, permit me say to you precisely what did deliver the results. Your text is actually highly engaging and that is probably why I am making an effort to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Second, although I can easily see the leaps in reason you come up with, I am not convinced of exactly how you seem to connect your details which help to make the conclusion. For now I will yield to your position however wish in the foreseeable future you link your facts much better.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com