Novljanin N.Z. (18) osumnjičen za pokušaj ubistva - Volim Podgoricu

Novljanin N.Z. (18) osumnjičen za pokušaj ubistva

Hercegnovska policija uhapsila je sugrađanina N.Z. (18), zbog sumnje da je pokušao da ubije M.Đ. i D.Đ. iz Tivta, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je N.Z, juče oko 4 sata ujutru, u ulici Partizanski put u Herceg Novom,  iz pištolja ispalio više hitaca u pravcu zadnjeg dijela vozila “Porsche Caen” koje je bilo u pokretu, a u kojem su se nalazili M.Đ. i D.Đ, ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, četiri hica pogodila su vrata prtljažnika i zadnji branik, a dodaje se da se osumnjičeni N.Z. nakon pucnjave udaljio sa lica mjesta. U pucnjavi nije bilo povrijeđenih, a svemu je prethodio verbalni i fizički sukob između oštećenih i osumnjičenog lica, koji se dogodio u jednom lokalu u Herceg Novom.

“Događaj su u službenim prostorijama CB Herceg Novi oko 04,10 časova prijavlili oštećeni M.Đ. i D.Đ. Policijski službenici su odmah postupili po prijavi, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i istog dana identifikovali i oko 08,00 časova pronašli N.Z. od kojeg je potom uzeta izjava u CB Herceg Novi”, piše u saopštenju.

O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji se nakon prikupljenih činjenica izjasnio da se radi o krivičnom djelu ubistvo u pokušaju i naložio da se lice liši slobode.

Osumnjičeni N.Z. je, uz krivičnu prijavu, priveden ZVDT, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com