Popović: Nikad nisam prikrio ni jednu informaciju - Volim Podgoricu

Popović: Nikad nisam prikrio ni jednu informaciju

Popović je u reagovanju na izjavu poslanika Kaluđerovića, koji je juče postavio pitanje “da li predsjednik opštine Budva štiti nekoga ćutanjem”, demantovao da je ikada prikrivao i jedu informaciju.

Popović je u reagovanju na izjavu poslanika Kaluđerovića, koji je juče postavio pitanje “da li predsjednik opštine Budva štiti nekoga ćutanjem”,  demantovao da je ikada prikrivao i jedu informaciju.

“Prvenstveno, neophodno je da istaknem da meni lično niti opštini Budva do danas nije dostavljen zahtjev nezavisnog poslanika u Skupštini Crne Gore, gospodina Velizara Kaluđerovića, u skladu sa redovnim procedurama za dostavaljnje dokumentacije vezano za predmet „Copyright“, što je utvrđeno provjerom u djelovodnim knjigama, te stoga na isti nijesam ni bio u prilici da odgovorim. Da je navedena dokumentacija predmet interesovanja gospodina Kaluđerovića, prvi put sam saznao iz jučerašnjih napisa u medijima, čime sam bio neprijatno iznenađen.  Ujedno, koristim ovu priliku da g-dina Kaluđerovića obavjestim da ni ja, niti bilo ko iz Opština Budve, u skladu sa članom 14 stav 3 Zakona o slobodnom pristupu informacijama nije u prilici da dostavlja drugim licima dokumentaciju koja se odnosi na postupke koji su predmet istrage nadležnih organa. Ovim putem takođe obavještavam gospodina Kaluđerovića da nikada ni jednu informaciju nijesam prikrivao, kako kao predstavnik lokalnog i državnog parlamenta, tako ni  danas kao predsjednik Opštine Budva. Takođe, u cilju transparentnosti mog rada, kao i funkcionisanja Opštine Budva ostajem na raspolaganju za sve neophodne informacije koje u skladu sa zakonom mogu da dostavim svim zainteresovanim subjektima”, izjavio je Srđa Popović.

(vijesti.me)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com